Sam Rockwell

Sam Rockwell

Doğum Bilgisi

5 Kasım 1968

Yaş

51


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Tavşan Jojo 31 Ocak 2020
TME Films 15.240 375.852
TME Films 42.290 639.072
Bay Doğru 29 Nisan 2016
TME Films 1.288 14.975
Poltergeist: Kötü Ruh 22 Mayıs 2015
TME Films 30.982 333.804
Yedi Psikopat 22 Mart 2013
Pinema 19.568 251.068
Iron Man 2 7 Mayıs 2010
UIP 294.602 2.743.085
Ay 26 Mart 2010
Tiglon 4.162 36.140
UIP 31.429 378.715
G-Force 18 Eylül 2009
UIP 107.284 1.043.553
Frost/Nixon 30 Ocak 2009
UIP 2.416 29.187
Üçkağıtçılar 28 Kasım 2003
Warner Bros. 116.129 738.140
Charlie'nin Melekleri 24 Kasım 2000
Warner Bros. 490.997 1.090.260
Ayışığı Kutusu 24 Eylül 1999
Özen Film 4.837 7.095
Brooklyn'e Son Çıkış 16 Kasım 1990
Avşar Film - -