Sam Rockwell

Sam Rockwell

Doğum Tarihi

5 Kasım 1968

Yaş

52


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
31.01.2020 375.852 TL 15.240
02.02.2018 639.072 TL 42.290
29.04.2016 14.975 TL 1.288
22.05.2015 333.804 TL 30.982
22.03.2013 251.068 TL 19.568
07.05.2010 2.743.085 TL 294.602
26.03.2010 36.140 TL 4.162
05.02.2010 378.715 TL 31.429
18.09.2009 1.043.553 TL 107.284
30.01.2009 29.187 TL 2.416
28.11.2003 738.140 TL 116.129
07.02.2003 - -
24.11.2000 1.090.260 TL 490.997
24.09.1999 7.095 TL 4.837
16.11.1990 - -