Brie Larson

Brie Larson

Doğum Bilgisi

1 Ekim 1989

Yaş

30


Gelecek Filmler

Captain Marvel 2 Aksiyon, Fantastik, Macera

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

8 Temmuz 2022

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Avengers: Endgame 25 Nisan 2019
UIP Türkiye 2.480.284 44.824.606
Captain Marvel 8 Mart 2019
UIP Türkiye 1.082.282 19.438.225
Warner Bros. Türkiye 418.077 5.671.318
Gizli Dünya 19 Şubat 2016
PinemArt 23.825 397.867
Kalbim Sende 11 Ekim 2013
M3 Film 62.759 794.060
Liseli Polisler 8 Haziran 2012
Warner Bros. Türkiye 21.108 203.667
Keşke 30 Olsam 6 Ağustos 2004
Warner Bros. Türkiye 107.721 681.457