Kathy Bates

Kathy Bates


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Eşitlik Savaşçısı 28 Aralık 2018
Chantier 7.758 132.951
Marnie Oradayken 5 Haziran 2015
M3 Film 1.246 11.600
Koro 8 Mayıs 2015
CGV Mars D. 4.295 68.325
Paris'te Gece Yarısı 30 Eylül 2011
Chantier 107.236 1.326.508
Bir Tutam Cennet 9 Eylül 2011
UIP 40.771 413.728
Sevgililer Günü 12 Şubat 2010
Warner Bros. 102.049 1.082.639
Aşkım 1 Ocak 2010
Tiglon 10.659 113.449
Hayallerin Peşinde 27 Şubat 2009
UIP 83.452 781.870
Dünyanın Durduğu Gün 12 Aralık 2008
Tiglon 279.285 2.512.938
Bonneville 8 Ağustos 2008
Pinema 4.250 39.447
Not: Seni Seviyorum 15 Şubat 2008
Warner Bros. 130.292 1.118.292
Düş Yakamızdan 9 Haziran 2006
UIP 83.506 651.071
Gerçek Dedikodu 13 Ocak 2006
Warner Bros. 139.650 1.185.879
Schmidt Hakkında 4 Nisan 2003
New Films - -
Sonsuz Aşk (2002) 12 Temmuz 2002
UIP 163.074 633.430
Sucu 21 Mayıs 1999
UIP 56.213 70.063
Kirli Yarış 25 Eylül 1998
Warner Bros. 40.875 50.188
Titanik 20 Şubat 1998
Tiglon Özen Film 2.943.123 3.673.071
Şeytanca 4 Ekim 1996
Warner Bros. - -
Dolores 13 Ekim 1995
Özen Film - -
Avşar Film - -
Tuku Çemberi 12 Temmuz 1991
UIP - -
Ölüm Kitabı 1 Şubat 1991
Met Film - -