Clint Eastwood

Clint Eastwood

Doğum Bilgisi

31 Mayıs 1930

Yaş

90


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Sully 9 Eylül 2016
Warner Bros. 175.055 2.517.294
Keskin Nişancı 20 Şubat 2015
Warner Bros. 88.289 1.128.207
J. Edgar 2 Mart 2012
Warner Bros. 28.160 348.649
Yenilmez 26 Şubat 2010
Warner Bros. 15.565 179.663
Gran Torino 6 Mart 2009
Warner Bros. 35.388 352.597
Sahtekar 30 Ocak 2009
UIP 82.051 810.374
Iwo Jima'dan Mektuplar 23 Şubat 2007
Warner Bros. 16.406 151.236
Warner Bros. 19.474 177.445
Milyonluk Bebek 25 Şubat 2005
Özen Film 157.666 1.069.569
Gizemli Nehir 24 Ekim 2003
Warner Bros. 137.477 890.065
Uzay Kovboyları 20 Ekim 2000
Warner Bros. 68.137 179.652
Gerçek Suç 9 Temmuz 1999
Warner Bros. 119.605 170.650
Mutlak Güç 12 Eylül 1997
Özen Film 94.571 51.311
Yasak İlişki 27 Ekim 1995
Warner Bros. - -
Kusursuz Dünya 7 Ocak 1994
Warner Bros. - -
Ateş Hattında 8 Ekim 1993
Warner Bros. - -
Affedilmeyen 4 Aralık 1992
Warner Bros. - -
Çaylak 8 Kasım 1991
Warner Bros. - -
Kuş 19 Ocak 1990
Warner Bros. - -