Casey Affleck

Casey Affleck

Doğum Tarihi

12 Ağustos 1975

Yaş

45


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
05.04.2019 94.774 TL 6.393
03.02.2017 655.956 TL 45.958
18.03.2016 217.277 TL 15.604
29.01.2016 846.001 TL 53.788
07.11.2014 10.123.923 TL 749.553
06.06.2014 29.066 TL 2.464
06.12.2013 15.600 TL 1.029
01.02.2008 222.518 TL 24.356
16.11.2007 269.046 TL 26.360
08.06.2007 2.907.275 TL 340.425
04.02.2005 3.080.002 TL 454.382
11.10.2002 285.221 TL 80.384
15.02.2002 3.027.175 TL 799.407
01.05.1998 235.546 TL 306.962
23.02.1996 - -

Diğer Filmleri