Johnny Depp

Johnny Depp


Gelecek Filmler

Minamata Dram

Dağıtımcı

CGV Mars D.

Vizyon Tarihi

7 Mayıs 2021

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
09.10.2020 160.266 TL 7.746
12.07.2019 105.287 TL 8.529
16.11.2018 9.394.398 TL 577.163
10.11.2017 3.411.837 TL 228.927
26.05.2017 19.814.542 TL 1.529.857
27.05.2016 2.383.115 TL 192.815
16.10.2015 682.212 TL 46.199
20.02.2015 423.087 TL 33.638
30.01.2015 816.945 TL 59.332
10.10.2014 516.171 TL 46.988
05.07.2013 3.051.915 TL 307.069
15.06.2012 1.713.004 TL 163.456
06.01.2012 540.865 TL 47.630
19.05.2011 13.135.550 TL 1.171.979
10.12.2010 5.015.436 TL 477.377
02.04.2010 357.238 TL 33.792
05.03.2010 3.754.099 TL 335.819
10.07.2009 1.218.237 TL 132.326
15.02.2008 813.778 TL 90.582
25.05.2007 7.400.884 TL 970.114
14.07.2006 7.182.112 TL 1.005.052
12.08.2005 1.212.124 TL 173.457
24.06.2005 53.239 TL 6.878
18.02.2005 452.342 TL 62.604
18.06.2004 919.094 TL 148.738
26.12.2003 1.153.937 TL 180.625
31.10.2003 2.192.835 TL 363.504
22.02.2002 533.461 TL 152.915
28.12.2001 225.544 TL 56.428
21.09.2001 211.818 TL 62.416
16.03.2001 724.102 TL 237.478
29.09.2000 416.892 TL 195.262
02.06.2000 33.168 TL 20.312
14.04.2000 322.219 TL 174.091
29.08.1997 61.526 TL 116.500
13.10.1995 - -
09.06.1995 - -
18.02.1994 - -
07.02.1992 - -
03.05.1991 - -
26.10.1990 - -