Penélope Cruz

Penélope Cruz


Gelecek Filmler

The 355 Aksiyon, Gerilim

Dağıtımcı

Chantier

Vizyon Tarihi

14 Ocak 2022

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
11.10.2019 529.634 TL 26.353
08.03.2019 383.532 TL 31.593
20.07.2018 914.698 TL 60.262
10.11.2017 3.411.837 TL 228.927
08.04.2016 168.759 TL 11.982
18.12.2015 22.064 TL 1.792
29.11.2013 1.025.740 TL 84.401
10.05.2013 176.694 TL 16.023
14.12.2012 595.459 TL 51.874
28.09.2012 1.472.311 TL 111.536
19.05.2011 13.135.550 TL 1.171.979
11.06.2010 1.164.752 TL 102.004
26.02.2010 666.142 TL 54.854
08.01.2010 225.101 TL 19.281
09.01.2009 1.480.702 TL 146.297
10.10.2008 397.120 TL 35.350
03.11.2006 454.801 TL 54.446
09.06.2006 267.942 TL 39.804
16.09.2005 211.469 TL 29.613
31.12.2004 210.767 TL 24.328
19.11.2004 279.850 TL 35.600
30.01.2004 1.625.065 TL 273.268
15.08.2003 160.543 TL 28.584
25.01.2002 - -
25.01.2002 1.814.437 TL 494.547
21.09.2001 211.818 TL 62.416
01.06.2001 17.042 TL 5.797
15.12.2000 97.933 TL 40.578
26.05.2000 93.758 TL 40.399
24.03.2000 11.105 TL 6.524
11.02.2000 13.333 TL 7.352
02.09.1994 - -
06.05.1994 - -