Penélope Cruz

Penélope Cruz


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
18.03.2022 ₺291.169 8.594
14.01.2022 ₺177.587 5.890
11.10.2019 ₺529.634 26.353
08.03.2019 ₺383.532 31.593
20.07.2018 ₺914.698 60.262
10.11.2017 ₺3.411.837 228.927
08.04.2016 ₺168.759 11.982
18.12.2015 ₺22.064 1.792
29.11.2013 ₺1.025.740 84.401
10.05.2013 ₺176.694 16.023
14.12.2012 ₺595.459 51.874
28.09.2012 ₺1.472.311 111.536
19.05.2011 ₺13.135.550 1.171.979
11.06.2010 ₺1.164.752 102.004
26.02.2010 ₺666.142 54.854
08.01.2010 ₺225.101 19.281
09.01.2009 ₺1.480.702 146.297
10.10.2008 ₺397.120 35.350
03.11.2006 ₺454.801 54.446
09.06.2006 ₺267.942 39.804
16.09.2005 ₺211.469 29.613
31.12.2004 ₺210.767 24.328
19.11.2004 ₺279.850 35.600
30.01.2004 ₺1.625.065 273.268
15.08.2003 ₺160.543 28.584
25.01.2002 - -
25.01.2002 ₺1.814.437 494.547
21.09.2001 ₺211.818 62.416
01.06.2001 ₺17.042 5.797
15.12.2000 ₺97.933 40.578
26.05.2000 ₺93.758 40.399
24.03.2000 ₺11.105 6.524
11.02.2000 ₺13.333 7.352
02.09.1994 - -
06.05.1994 - -