Penélope Cruz

Penélope Cruz

Doğum Tarihi

28 Nisan 1974

Yaş

50


Gelecek Filmler

The Bride Dram, Korku, Romantik

Dağıtımcı

TME Films

Vizyon Tarihi

26 Eylül 2025

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
22.12.2023 ₺1.319.410 7.838
17.02.2023 ₺243.599 3.903
02.12.2022 ₺307.513 3.720
18.03.2022 ₺321.359 9.098
14.01.2022 ₺193.587 7.490
11.10.2019 ₺538.543 26.576
08.03.2019 ₺383.532 31.593
20.07.2018 ₺914.698 60.262
10.11.2017 ₺3.411.837 228.927
08.04.2016 ₺168.759 11.982
18.12.2015 ₺22.064 1.792
29.11.2013 ₺1.025.740 84.401
10.05.2013 ₺176.694 16.023
14.12.2012 ₺595.459 51.874
28.09.2012 ₺1.472.311 111.536
19.05.2011 ₺13.135.550 1.171.979
11.06.2010 ₺1.164.752 102.004
26.02.2010 ₺666.142 54.854
08.01.2010 ₺225.101 19.281
09.01.2009 ₺1.480.702 146.297
10.10.2008 ₺397.120 35.350
03.11.2006 ₺454.801 54.446
09.06.2006 ₺267.942 39.804
16.09.2005 ₺211.469 29.613
31.12.2004 ₺210.767 24.328
19.11.2004 ₺279.850 35.600
30.01.2004 ₺1.625.065 273.268
15.08.2003 ₺160.543 28.584
25.01.2002 - -
25.01.2002 ₺1.814.437 494.547
21.09.2001 ₺211.818 62.416
01.06.2001 ₺17.042 5.797
15.12.2000 ₺97.933 40.578
26.05.2000 ₺93.758 40.399
24.03.2000 ₺11.105 6.524
11.02.2000 ₺13.333 7.352
02.09.1994 - -
06.05.1994 - -
Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.