Charlize Theron

Charlize Theron


Gelecek Filmler

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

2 Nisan 2021

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Skandal 20 Aralık 2019
CGV Mars D. 30.617 820.194
Gringo 9 Mart 2018
Pinema 5.291 85.203
Sarışın Bomba 27 Temmuz 2017
Chantier 190.647 2.463.773
TME Films 18.759 266.055
Hızlı ve Öfkeli 8 13 Nisan 2017
UIP Türkiye 2.656.286 31.761.048
Avcı Kış Savaşı 22 Nisan 2016
UIP Türkiye 306.080 3.520.747
Karanlık Yerler 26 Haziran 2015
CGV Mars D. 24.631 279.276
Mad Max: Fury Road 15 Mayıs 2015
Warner Bros. Türkiye 409.042 5.091.965
UIP Türkiye 28.975 334.176
Pamuk Prenses ve Avcı 1 Haziran 2012
UIP Türkiye 412.298 3.842.143
Prometheus 1 Haziran 2012
Tiglon 333.943 3.507.584
Aşk Ateşi 12 Haziran 2009
Pinema 13.985 130.758
Uyurgezer 8 Ağustos 2008
Chantier 5.798 47.790
Hancock 4 Temmuz 2008
Warner Bros. Türkiye 326.431 2.603.356
Tanrının Vadisinde 28 Mart 2008
UIP Türkiye 43.987 394.445
UIP Türkiye 46.266 338.013
Barbar Film - -
Bulutların Üstünde 19 Kasım 2004
Warner Bros. Türkiye 35.600 279.850
Cani 13 Şubat 2004
Warner Bros. Türkiye 69.054 442.582
İtalyan İşi 10 Ekim 2003
UIP Türkiye 161.892 1.017.827
Çarpık İlişkiler 13 Aralık 2002
UIP Türkiye 46.159 233.130
15 Dakika 25 Mayıs 2001
Warner Bros. Türkiye 169.020 470.686
Warner Bros. Türkiye 332.681 830.717
Onurlu Bir Adam 9 Mart 2001
Özen Film 93.898 231.606
Soygun (2000) 11 Ağustos 2000
UIP Türkiye 57.303 129.964
UIP Türkiye 92.416 214.326
Koca Bebek Joe 7 Mayıs 1999
UIP Türkiye 36.772 46.683
Şeytanın Avukatı 30 Ocak 1998
Warner Bros. Türkiye 911.260 571.544
Vadide İki Gün 28 Şubat 1997
Avşar Film - -