Olivia Wilde

Olivia Wilde


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Mutlu Yıllar 18 Aralık 2015
TME Films 3.097 48.797
Lazarus Etkisi 6 Mart 2015
TME Films 76.357 826.953
Aşk 14 Şubat 2014
Chantier 21.223 253.764
Zafere Hücum 20 Eylül 2013
Pinema 37.661 468.996
Çalıntı Hayat 7 Aralık 2012
Pinema 26.560 325.059
Zamana Karşı 28 Ekim 2011
Tiglon 133.073 1.414.038
UIP Türkiye 44.045 487.678
Kovboylar ve Uzaylılar 16 Eylül 2011
UIP Türkiye 93.571 867.262
Kaçış Planı (2011) 25 Şubat 2011
Tiglon 60.286 622.180
Tron Efsanesi 28 Ocak 2011
UIP Türkiye 243.539 2.981.369
Rehine 9 Mart 2007
UIP Türkiye 74.378 624.311
Komşu Kızı 27 Ağustos 2004
Özen Film 65.256 394.092