Jamie Foxx

Jamie Foxx

Doğum Tarihi

13 Aralık 1967

Yaş

54


Gelecek Filmler

Örümcek-Adam: Eve Dönüş Yok Aksiyon, Bilim-Kurgu, Macera

Dağıtımcı

Warner Bros. Türkiye

Vizyon Tarihi

17 Aralık 2021

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
11.01.2019 ₺1.973.106 144.689
30.06.2017 ₺2.124.211 161.794
24.04.2015 ₺99.642 7.802
25.04.2014 ₺7.663.076 652.628
12.07.2013 ₺752.654 70.922
01.02.2013 ₺1.723.541 139.771
26.11.2010 ₺1.211.516 105.388
12.02.2010 ₺1.082.639 102.049
01.01.2010 ₺477.649 47.587
23.02.2007 ₺335.033 35.936
08.09.2006 ₺1.159.478 142.862
10.02.2006 ₺181.942 24.046
23.09.2005 ₺335.046 48.654
25.02.2005 ₺476.537 60.993
15.10.2004 ₺1.720.733 242.950
15.03.2002 ₺536.790 142.350
05.05.2000 ₺307.980 138.277
03.01.1997 - -