Jamie Foxx

Jamie Foxx

Doğum Bilgisi

13 Aralık 1967

Yaş

52


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Robin Hood 11 Ocak 2019
TME Films 144.689 1.973.106
Tam Gaz 30 Haziran 2017
Warner Bros. Türkiye 161.794 2.124.211
Annie 24 Nisan 2015
Warner Bros. Türkiye 7.802 99.642
Warner Bros. Türkiye 652.628 7.663.076
Beyaz Saray Düştü 12 Temmuz 2013
Warner Bros. Türkiye 70.922 752.654
Zincirsiz 1 Şubat 2013
Warner Bros. Türkiye 139.771 1.723.541
Git Başımdan (2010) 26 Kasım 2010
Warner Bros. Türkiye 105.388 1.211.516
Sevgililer Günü 12 Şubat 2010
Warner Bros. Türkiye 102.049 1.082.639
Adalet Peşinde 1 Ocak 2010
Warner Bros. Türkiye 47.587 477.649
Rüya Kızlar 23 Şubat 2007
UIP Türkiye 35.936 335.033
Miami Vice 8 Eylül 2006
UIP Türkiye 142.862 1.159.478
Jarhead 10 Şubat 2006
UIP Türkiye 24.046 181.942
Görünmez Savaşçı 23 Eylül 2005
Warner Bros. Türkiye 48.654 335.046
Ray 25 Şubat 2005
UIP Türkiye 60.993 476.537
Collateral 15 Ekim 2004
UIP Türkiye 242.950 1.720.733
Ali (2002) 15 Mart 2002
Warner Bros. Türkiye 142.350 536.790
Kazanma Hırsı 5 Mayıs 2000
Warner Bros. Türkiye 138.277 307.980
Gözler ve Sözler 3 Ocak 1997
Özen Film - -