Wes Anderson'ın yeni filmi Asteroid City'den ilk fragman yayınlandı

7.804 Gösterim
29 Mart 2023 18:51
Wes Anderson'ın yeni filmi Asteroid City'den ilk fragman yayınlandı

Tom Hanks, Margot Robbie ve Scarlett Johansson gibi isimlerin yer aldığı Wes Anderson filmi Asteroid City'den ilk fragman yayınlandı. Prömiyerini Cannes Film Festivali'nde yapacak olan film, Türkiye'de 16 Haziran 2023'te vizyona girecek.


Fransız Postası'nın(The French Dispatch) ardından yeni projesi için hazırlıklara başlayan Wes Anderson'ın Asteroid City filminden ilk kez fragman yayınlandı. Wes Anderson filmin senaryosu için The French Dispatch, Köpek Adası (Isle of Dogs), The Darjeeling Limited ve Moonrise Kingdom'da beraber çalıştığı Roman Coppola ile tekrar bir araya geldi. Zengin oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çeken film, yönetmeni tarafından "hayatın anlamı üzerine şiirsel bir düşünce" olarak tanımlanıyordu.

 

Asteroid City, 1950'lerde ABD'nin bir çöl kasabasında, burs ve akademik rekabet için ülkenin dört bir yanından öğrenci ve velileri bir araya getirmek adına düzenlenen Junior Stargazer/Space Cadet kongresinde, dünyayı değiştiren olaylarla etkinliğin kesintiye uğraması sonucu gelişen kaotik macerayı anlatıyor. 

 

Focus Features'ın yapımcılığını üstlendiği filmde, Tom Hanks, Margot Robbie, Jason Schwartzman, Scarlett Johansson, Jeffrey Wright, Tilda Swinton, Bryan Cranston, Edward Norton, Adrien Brody, Liev Schreiber, Hope Davis, Stephen Park, Rupert Friend, Maya Hawke, Steve Carell, Matt Dillon, Hong Chau, Willem Dafoe, Tony Revolori, Jake Ryan, Grace Edwards, Aristou Meehan, Sophia Lillis, Ethan Lee, Jeff Goldblum ve Rita Wilson gibi isimler yer alıyor. 

 

Prömiyerini Cannes Film Festivali'nde yapacak ve 16 Haziran 2023'te Türkiye'de ise vizyona girecek olan Asteroid City'nin yeni fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.