Bryan Cranston

Bryan Cranston

Doğum Tarihi

7 Mart 1956

Yaş

66


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
25.01.2019 ₺379.909 23.656
27.07.2018 ₺30.303 2.473
24.03.2017 ₺580.110 47.431
20.01.2017 ₺350.446 21.036
16.05.2014 ₺3.117.212 270.226
30.11.2012 ₺964.080 75.360
10.08.2012 ₺2.739.572 272.047
09.03.2012 ₺1.712.919 151.607
10.02.2012 ₺208.585 22.870
21.10.2011 ₺1.094.365 100.179
08.07.2011 ₺1.283.365 123.181
01.04.2011 ₺422.458 33.389
27.04.2007 ₺166.600 20.194
26.04.1996 - -

Diğer Filmleri