Liev Schreiber

Liev Schreiber

Doğum Tarihi

4 Ekim 1967

Yaş

54


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
30.08.2019 ₺706.152 32.707
04.03.2016 ₺1.148.052 92.492
29.01.2016 ₺797.942 44.978
02.10.2015 ₺165.403 10.026
30.05.2014 ₺67.379 4.513
18.04.2014 ₺378.094 25.184
24.05.2013 ₺28.247 2.524
01.02.2013 ₺154.115 11.597
06.08.2010 ₺2.368.052 252.612
16.10.2009 ₺11.637 939
01.05.2009 ₺1.431.915 163.551
07.03.2008 ₺298.540 31.947
16.02.2007 ₺408.150 42.676
06.06.2006 ₺1.427.554 206.193
17.12.2004 ₺319.874 40.706
16.08.2002 ₺597.715 137.970
22.02.2002 ₺723.284 180.738
28.04.2000 ₺452.758 243.668
24.03.2000 ₺67.950 30.908
22.10.1999 ₺47.398 24.141
02.10.1998 ₺48.975 35.117
10.04.1998 ₺156.330 207.813
27.03.1998 ₺85.642 127.125
21.02.1997 - -