Liev Schreiber

Liev Schreiber

Doğum Bilgisi

4 Ekim 1967

Yaş

52


Gelecek Filmler

King Richard Biyografi, Dram

Dağıtımcı

Warner Bros. Türkiye

Vizyon Tarihi

19 Kasım 2021

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Bir Film 32.707 706.152
5. Dalga 4 Mart 2016
Warner Bros. Türkiye 92.492 1.148.052
Spotlight 29 Ocak 2016
Warner Bros. Türkiye 44.978 797.942
Şah Mat 2 Ekim 2015
TME Films 10.026 165.403
Pinema 4.513 67.379
Kiralık Aşık 18 Nisan 2014
Pinema 25.184 378.094
Zoraki Radikal 24 Mayıs 2013
Duka Film 2.524 28.247
Çatlak Film 1 Şubat 2013
Pinema 11.597 154.115
Ajan Salt 6 Ağustos 2010
Warner Bros. Türkiye 252.612 2.368.052
Özgür Woodstock 16 Ekim 2009
Pinema 939 11.637
Tiglon 163.551 1.431.915
UIP Türkiye 31.947 298.540
Duvak 16 Şubat 2007
Warner Bros. Türkiye 42.676 408.150
Omen 6 Haziran 2006
Özen Film 206.193 1.427.554
Mançuryalı Aday 17 Aralık 2004
UIP Türkiye 40.706 319.874
En Büyük Korku 16 Ağustos 2002
UIP Türkiye 137.970 597.715
Büyülü Çift 22 Şubat 2002
UIP Türkiye 180.738 723.284
Çığlık 3 28 Nisan 2000
UIP Türkiye 243.668 452.758
A&P Filmcilik 30.908 67.950
İç Çamaşırı 22 Ekim 1999
UIP Türkiye 24.141 47.398
Alacakaranlık 2 Ekim 1998
UIP Türkiye 35.117 48.975
Küre 10 Nisan 1998
Warner Bros. Türkiye 207.813 156.330
Çığlık 2 27 Mart 1998
Warner Bros. Türkiye 127.125 85.642
Fidye 21 Şubat 1997
UIP Türkiye - -