Scarlett Johansson

Scarlett Johansson

Doğum Tarihi

22 Kasım 1984

Yaş

36


Gelecek Filmler

Black Widow 3 Boyutlu, Aksiyon, Bilim-Kurgu, Macera

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

9 Temmuz 2021

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
31.01.2020 375.852 TL 15.240
25.04.2019 44.824.606 TL 2.480.284
27.04.2018 27.311.663 TL 1.909.967
31.03.2017 4.523.049 TL 326.026
06.05.2016 14.760.714 TL 1.165.583
01.05.2015 15.618.775 TL 1.284.848
08.08.2014 9.742.712 TL 867.232
11.04.2014 5.014.601 TL 434.465
14.02.2014 253.764 TL 21.223
11.10.2013 794.060 TL 62.759
29.03.2013 160.362 TL 14.548
04.05.2012 7.660.682 TL 666.520
20.01.2012 605.718 TL 60.042
07.05.2010 2.743.085 TL 294.602
24.04.2009 1.473.556 TL 155.256
20.02.2009 293.365 TL 34.154
09.01.2009 1.480.702 TL 146.297
23.05.2008 706.622 TL 80.018
21.12.2007 466.024 TL 50.611
09.02.2007 226.478 TL 24.562
22.12.2006 2.013.852 TL 227.093
17.02.2006 737.933 TL 84.920
25.11.2005 167.331 TL 21.100
02.09.2005 1.715.905 TL 247.030
13.05.2005 221.374 TL 30.734
04.06.2004 360.294 TL 50.807
26.03.2004 194.334 TL 31.221
06.09.2002 149.146 TL 40.058
09.10.1998 107.091 TL 82.868