Scarlett Johansson

Scarlett Johansson

Doğum Bilgisi

22 Kasım 1984

Yaş

35


Gelecek Filmler

Black Widow 3 Boyutlu, Aksiyon, Bilim-Kurgu, Macera

Dağıtımcı

UIP

Vizyon Tarihi

6 Kasım 2020

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Tavşan Jojo 31 Ocak 2020
TME Films 15.240 375.852
Avengers: Endgame 25 Nisan 2019
UIP 2.480.284 44.824.606
UIP 1.909.967 27.311.663
Kabuktaki Hayalet 31 Mart 2017
UIP 326.026 4.523.049
UIP 1.165.583 14.760.714
UIP 1.284.848 15.618.775
Lucy 8 Ağustos 2014
UIP 867.232 9.742.712
UIP 434.465 5.014.601
Aşk 14 Şubat 2014
Chantier 21.223 253.764
Kalbim Sende 11 Ekim 2013
M3 Film 62.759 794.060
Hitchcock 29 Mart 2013
Tiglon 14.548 160.362
Yenilmezler 4 Mayıs 2012
UIP 666.520 7.660.682
Düşler Bahçesi 20 Ocak 2012
Tiglon 60.042 605.718
Iron Man 2 7 Mayıs 2010
UIP 294.602 2.743.085
Warner Bros. 155.256 1.473.556
The Spirit 20 Şubat 2009
Tiglon 34.154 293.365
Tiglon 146.297 1.480.702
Boleyn Kızı 23 Mayıs 2008
Bir Film 80.018 706.622
Dadım Aşık 21 Aralık 2007
Warner Bros. 50.611 466.024
Cehennem Çiçeği 9 Şubat 2007
Özen Film 24.562 226.478
Prestij 22 Aralık 2006
Warner Bros. 227.093 2.013.852
Maç Sayısı 17 Şubat 2006
Chantier 84.920 737.933
Gizemli Kadın 25 Kasım 2005
Chantier 21.100 167.331
Ada 2 Eylül 2005
Warner Bros. 247.030 1.715.905
Babamın Kabusu 13 Mayıs 2005
Warner Bros. 30.734 221.374
Bir Konuşabilse... 4 Haziran 2004
UIP 50.807 360.294
İnci Küpeli Kız 26 Mart 2004
Chantier 31.221 194.334
Warner Bros. 40.058 149.146
UIP 82.868 107.091