Edward Norton

Edward Norton


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Gizli Güzellik 23 Aralık 2016
Warner Bros. Türkiye 69.727 973.154
TME Films 79.884 1.087.686
Moonrise Kingdom 25 Mayıs 2012
Chantier 15.184 177.728
Şantaj 8 Ekim 2010
UIP Türkiye 99.383 1.072.374
Zafer ve Gurur 30 Ocak 2009
Warner Bros. Türkiye 33.354 327.954
The Incredible Hulk 13 Haziran 2008
UIP Türkiye 208.775 1.583.715
Duvak 16 Şubat 2007
Warner Bros. Türkiye 42.676 408.150
Sihirbaz 18 Ağustos 2006
Warner Bros. Türkiye 183.274 1.539.214
Cennetin Krallığı 6 Mayıs 2005
Özen Film 653.055 4.170.475
İtalyan İşi 10 Ekim 2003
UIP Türkiye 161.892 1.017.827
25. Saat 30 Mayıs 2003
UIP Türkiye 45.747 271.561
Frida 28 Mart 2003
UIP Türkiye 85.316 528.063
Kızıl Ejder 15 Kasım 2002
UIP Türkiye 396.485 1.892.263
Komplo (2001) 23 Kasım 2001
UIP Türkiye 229.884 864.332
UIP Türkiye 86.831 232.836
Dövüş Kulübü 10 Aralık 1999
Özen Film 354.596 628.501
Warner Bros. Türkiye 112.312 134.140
Tutku 1 Ocak 1999
UIP Türkiye 83.577 108.352
Warner Bros. Türkiye - -
Warner Bros. Türkiye - -
İlk Korku 22 Kasım 1996
UIP Türkiye - -