Tilda Swinton

Tilda Swinton

Doğum Tarihi

5 Kasım 1960

Yaş

61


Gelecek Filmler

Fransız Postası Dram, Komedi, Romantik

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

3 Aralık 2021
Memoria Dram

Dağıtımcı

Başka Sinema

Vizyon Tarihi

11 Mart 2022

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
25.09.2020 ₺50.804 1.856
09.11.2018 ₺158.724 10.077
04.11.2016 ₺11.232.742 827.731
03.06.2016 ₺86.529 5.962
25.04.2014 ₺55.636 5.836
11.04.2014 ₺1.296.523 88.965
14.02.2014 ₺73.130 6.174
25.05.2012 ₺177.728 15.184
03.02.2012 ₺61.016 6.388
14.01.2011 ₺115.346 10.030
10.12.2010 ₺2.473.919 237.966
06.02.2009 ₺4.212.868 465.319
28.11.2008 ₺949.545 93.918
11.07.2008 ₺1.629.170 217.304
23.11.2007 ₺863.293 88.733
30.06.2006 ₺18.331 3.100
13.01.2006 ₺3.280.736 467.181
23.09.2005 ₺92.937 14.973
11.03.2005 ₺2.440.026 371.281
10.09.2004 - -
21.02.2003 ₺816.961 149.805
03.05.2002 ₺23.611 6.515
25.01.2002 ₺1.814.437 494.547
24.03.2000 ₺531.869 305.704