Tilda Swinton

Tilda Swinton

Doğum Tarihi

5 Kasım 1960

Yaş

60


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
25.09.2020 46.244 TL 1.780
09.11.2018 158.724 TL 10.077
04.11.2016 11.232.742 TL 827.731
03.06.2016 86.529 TL 5.962
25.04.2014 55.636 TL 5.836
11.04.2014 1.296.523 TL 88.965
14.02.2014 73.130 TL 6.174
25.05.2012 177.728 TL 15.184
03.02.2012 61.016 TL 6.388
14.01.2011 115.346 TL 10.030
10.12.2010 2.473.919 TL 237.966
06.02.2009 4.212.868 TL 465.319
28.11.2008 949.545 TL 93.918
11.07.2008 1.629.170 TL 217.304
23.11.2007 863.293 TL 88.733
30.06.2006 18.331 TL 3.100
13.01.2006 3.280.736 TL 467.181
23.09.2005 92.937 TL 14.973
11.03.2005 2.440.026 TL 371.281
10.09.2004 - -
21.02.2003 816.961 TL 149.805
03.05.2002 23.611 TL 6.515
25.01.2002 1.814.437 TL 494.547
24.03.2000 531.869 TL 305.704