Tilda Swinton

Tilda Swinton

Doğum Bilgisi

5 Kasım 1960

Yaş

59


Gelecek Filmler

The French Dispatch Dram, Komedi, Romantik

Dağıtımcı

UIP

Vizyon Tarihi

16 Ekim 2020

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Suspiria 9 Kasım 2018
CGV Mars D. 10.077 158.724
Doktor Strange 4 Kasım 2016
UIP 827.731 11.232.742
Sen Benimsin 3 Haziran 2016
Bir Film 5.962 86.529
Sıfır Teorisi 25 Nisan 2014
M3 Film 5.836 55.636
Tiglon 88.965 1.296.523
M3 Film 6.174 73.130
Moonrise Kingdom 25 Mayıs 2012
Chantier 15.184 177.728
M3 Film 6.388 61.016
Benim Adım Aşk 14 Ocak 2011
M3 Film 10.030 115.346
Tiglon 237.966 2.473.919
Warner Bros. 465.319 4.212.868
Aramızda Casus Var 28 Kasım 2008
Tiglon 93.918 949.545
UIP 217.304 1.629.170
Avukat 23 Kasım 2007
Warner Bros. 88.733 863.293
Başparmak 30 Haziran 2006
Bir Film 3.100 18.331
UIP 467.181 3.280.736
Tutku Nehri 23 Eylül 2005
Bir Film 14.973 92.937
Constantine 11 Mart 2005
Warner Bros. 371.281 2.440.026
İnsanlık Suçu 10 Eylül 2004
Avşar Film - -
Tersyüz 21 Şubat 2003
Warner Bros. 149.805 816.961
Dipsiz 3 Mayıs 2002
Özen Film 6.515 23.611
Vanilla Sky 25 Ocak 2002
UIP 494.547 1.814.437
Kumsal 24 Mart 2000
Özen Film 305.704 531.869