Adrien Brody

Adrien Brody

Doğum Bilgisi

14 Nisan 1973

Yaş

47


Gelecek Filmler

The French Dispatch Dram, Komedi, Romantik

Dağıtımcı

Vizyon Tarihi

16 Ekim 2020

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Ölüm Treni 15 Nisan 2016
Bir Film 17.708 206.705
Ejder Kılıcı 9 Ekim 2015
TME Films 7.827 89.320
Tuzak 10 Haziran 2011
Tiglon 40.688 388.965
The Experiment 31 Aralık 2010
Medyavizyon 10.873 100.354
Predators 3 Eylül 2010
Tiglon 70.150 645.829
Deney 23 Temmuz 2010
Duka Film 38.620 353.617
King Kong 16 Aralık 2005
UIP 431.929 3.082.657
Köy 19 Kasım 2004
UIP 334.159 2.058.948
Piyanist 28 Şubat 2003
Özen Film 257.208 1.284.525
İnce Kırmızı Hat 26 Şubat 1999
Özen Film 207.011 257.720