Jeffrey Wright

Jeffrey Wright

Doğum Tarihi

7 Aralık 1965

Yaş

55


Gelecek Filmler

Ölmek İçin Zaman Yok Aksiyon, Macera

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

1 Ekim 2021
The French Dispatch Dram, Komedi, Romantik

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

3 Aralık 2021
The Batman Aksiyon, Dram, IMAX, Suç

Dağıtımcı

Warner Bros. Türkiye

Vizyon Tarihi

4 Mart 2022

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
27.09.2019 145.787 TL 7.249
20.11.2015 9.670.654 TL 745.338
21.11.2014 9.025.995 TL 811.915
22.11.2013 9.214.037 TL 864.780
25.11.2011 761.032 TL 63.588
08.04.2011 1.846.729 TL 185.265
07.11.2008 2.909.396 TL 304.611
17.11.2006 2.198.276 TL 255.734
05.04.2002 325.724 TL 86.998
15.03.2002 536.790 TL 142.350
02.05.1997 - -