Margot Robbie

Margot Robbie


Gelecek Filmler

Dağıtımcı

Warner Bros. Türkiye

Vizyon Tarihi

6 Ağustos 2021

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Warner Bros. Türkiye 319.721 6.116.083
Skandal 20 Aralık 2019
CGV Mars D. 30.617 820.194
Warner Bros. Türkiye 386.909 7.978.380
UIP Türkiye 18.057 331.125
Terminal 13 Temmuz 2018
Bir Film 17.787 252.208
Ben, Tonya 16 Şubat 2018
Bir Film 24.568 297.039
Warner Bros. Türkiye 956.706 12.002.722
Tarzan Efsanesi 8 Temmuz 2016
Warner Bros. Türkiye 376.128 4.685.406
Aşk Uğruna 15 Mayıs 2015
Bir Film 8.826 107.517
Fokus 20 Mart 2015
Warner Bros. Türkiye 71.773 914.401
Para Avcısı 7 Şubat 2014
Medyavizyon 188.047 2.455.399
Zamanda Aşk 4 Ekim 2013
UIP Türkiye 67.705 848.687