Margot Robbie

Margot Robbie

Doğum Tarihi

2 Temmuz 1990

Yaş

32


Gelecek Filmler

Babil Dram

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

20 Ocak 2023
Barbie Komedi

Dağıtımcı

Warner Bros. Türkiye

Vizyon Tarihi

21 Temmuz 2023

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
07.10.2022 ₺3.067.218 46.503
27.08.2021 ₺28.178 891
30.07.2021 ₺4.367.395 179.607
07.02.2020 ₺6.116.083 319.721
20.12.2019 ₺820.194 30.617
23.08.2019 ₺7.978.380 386.909
01.02.2019 ₺331.125 18.057
13.07.2018 ₺252.208 17.787
16.02.2018 ₺298.151 24.608
12.08.2016 ₺12.002.722 956.706
08.07.2016 ₺4.685.406 376.128
15.05.2015 ₺107.517 8.826
20.03.2015 ₺914.401 71.773
07.02.2014 ₺2.455.399 188.047
04.10.2013 ₺848.687 67.705