Margot Robbie

Margot Robbie


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Warner Bros. 319.526 6.113.609
Skandal 20 Aralık 2019
CGV Mars D. 30.526 817.976
Warner Bros. 386.909 7.978.380
UIP 18.057 331.125
Terminal 13 Temmuz 2018
Bir Film 17.787 252.208
Ben, Tonya 16 Şubat 2018
Bir Film 24.568 297.039
Warner Bros. 956.706 12.002.722
Tarzan Efsanesi 8 Temmuz 2016
Warner Bros. 376.128 4.685.406
Aşk Uğruna 15 Mayıs 2015
Bir Film 8.826 107.517
Fokus 20 Mart 2015
Warner Bros. 71.773 914.401
Para Avcısı 7 Şubat 2014
Medyavizyon 188.047 2.455.399
Zamanda Aşk 4 Ekim 2013
UIP 67.705 848.687