Margot Robbie

Margot Robbie

Doğum Tarihi

2 Temmuz 1990

Yaş

30


Gelecek Filmler

Dreamland Dram, Gerilim

Dağıtımcı

Bir Film

Vizyon Tarihi

28 Mayıs 2021

Dağıtımcı

Warner Bros. Türkiye

Vizyon Tarihi

30 Temmuz 2021

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
07.02.2020 6.116.083 TL 319.721
20.12.2019 820.194 TL 30.617
23.08.2019 7.978.380 TL 386.909
01.02.2019 331.125 TL 18.057
13.07.2018 252.208 TL 17.787
16.02.2018 297.039 TL 24.568
12.08.2016 12.002.722 TL 956.706
08.07.2016 4.685.406 TL 376.128
15.05.2015 107.517 TL 8.826
20.03.2015 914.401 TL 71.773
07.02.2014 2.455.399 TL 188.047
04.10.2013 848.687 TL 67.705

Diğer Filmleri