Wes Anderson'ın yeni filmi Asteroid City, 2023 yazında vizyona girecek

4.362 Gösterim
7 Aralık 2022 14:10
Wes Anderson'ın yeni filmi Asteroid City, 2023 yazında vizyona girecek

Ünlü yönetmen Wes Anderson'ın yeni filmi Asteroid City'nin 2023 yazında seyirci karşısına çıkacağı duyuruldu. Filmin oyuncu kadrosunda Tom Hanks, Margot Robbie, Scarlett Johansson, Tilda Swinton gibi isimler yer alıyor.


Wes Anderson'ın "hayatın anlamı üzerine şiirsel bir düşünce" olarak tanımlanan yeni filmi Asteroid City, 1950'lerde ABD'nin bir çöl kasabasında geçiyor. Filmde, burs ve akademik rekabet için ülkenin dört bir yanından öğrenci ve velileri bir araya getirmek adına düzenlenen Junior Stargazer/Space Cadet kongresi sırasında dünyayı değiştiren olaylarla etkinlik büyük bir kesintiye maruz kalır ve kaotik macera başlar. 

 

Focus Features'ın  yapımcılığını yaptığı film, ABD'de öncelikle 16 Haziran 2023 tarihinde sınırlı gösterime girecek, ardından 23 Haziran 2023 tarihinde geniş dağıtımla vizyondaki yerini alacak.

 

Son olarak 2020 yılında Fransız Postası (The French Dispatch) filmini yöneten Wes Anderson'ın Asteroid City filminin oyuncu kadrosunda ise Tom Hanks, Margot Robbie, Jason Schwartzman, Scarlett Johansson, Jeffrey Wright, Tilda Swinton, Bryan Cranston, Edward Norton, Adrien Brody, Liev Schreiber, Hope Davis, Stephen Park, Rupert Friend, Maya Hawke, Steve Carell, Matt Dillon, Hong Chau, Willem Dafoe, Tony Revolori, Jake Ryan, Grace Edwards, Aristou Meehan, Sophia Lillis, Ethan Lee, Jeff Goldblum ve Rita Wilson gibi birbirinden ünlü isimler yer alıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.