Mart ayında vizyona girecek yerli filmler

5.452 Gösterim
28 Şubat 2019 12:55
Mart ayında vizyona girecek yerli filmler

5,8 milyon biletin kesildiği sömestr döneminin bitişine ev sahipliği yapan Şubat ayını geride bırakırken Mart ayında 14 yeni yerli yapımın seyirciyle buluşması planlanıyor.


01 Mart 2019

R. Engin Tutuş ve Erdal Tutuş'un yönetmen koltuğunu paylaştığı korku türündeki Musabbar'ın kadrosunda Mahmut Kemal SarıaltunCemre Cansaatçı ve Reza Mollazade gibi isimler yer alıyor.

Murat Boz ve Seda Bakan'ın başrolleri paylaştığı Öldür Beni Sevgilimevlilikleri bunaltıcı bir monotonluğa ulaşmış Demet ve Okan'ın aldıkları piyango biletine çıkan büyük ikramiyeyle değişen hikâyelerini konu edinirken filmin yönetmenliğini Şenol Sönmez üstleniyor.

Michael Şahin Derun yönetmenliğindeki Yalan Dolan, altı arkadaşın banka soygunu yapma ve sistemle hesaplaşma maceralarını anlatıyor. Filmin kadrosunda Şafak Sezer, Çetin Altay ve Burcu Binici gibi isimler yer alıyor.

08 Mart 2019

Hayatı bildiği iki dili de tam anlamıyla kullanamayan, ikisinin arasında sıkışıp kalmış Osman'ın bu durumdan kurtulmak için başvurduğu yolları konu edinirken filmin yönetmen koltuğunda Ali Kemal Çınar oturuyor.

Utku Uçar'ın yazıp yönettiği Hüddam 2, amcasının kendisine şiddet uygulaması sebebiyle karnındaki bebeği kaybeden Fatma'nın hikâyesini anlatıyor.

Erkan Petekkaya, Kemal Uçar ve Öykü Çelik gibi isimlerin başrolü paylaştığı Kapan, "doğruluk mu cesaret mi?" temalı fakat ucunda ölümün olduğu bir yarışmaya katılan gençlerin yaşayacaklarını konu edinirken filmin yönetmenliğini Kudret Sabancı üstleniyor.

15 Mart 2019

Feride Çetin, Bülent Çolak ve Serkan Keskin'in kadrosunda yer aldığı Güven, geçmişin izlerinin tazelenmesi ve yeni olaylara gebe olmasının akabinde Ali ve Meryem'in karşılıklı yitirmeye başladıkları güven duygusunu ve aile bağlarının kopuşunu anlatıyor.

Kemal Özdemir'in yazıp yönettiği korku türündeki Marid'in kadrosunda Onur Bilgin, Hilal Anay, Mustafa Mutlu ve Adem Uçar gibi isimler yer alıyor.

Ayla'nın yönetmeni Can Ulkay'ın yönetmen koltuğunda oturduğu, oyuncu kadrosunda Ali AtayErkan Kolçak Köstendil ile Şebnem Bozoklu gibi isimlerin yer aldığı Türk işi Dondurma, I. Cihan Harbi patlak verdiğinde milli mücadeleye hayatlarını sürdürdükleri Avustralya'da katkı vermeye çalışan iki arkadaşın hikâyesini anlatıyor.

22 Mart 2019

Ramazan Özer yönetmenliğindeki Ali, mide kanserine yakalanan genç bir adamın yaşadığı zorlukları ve kendisiyle beraber babasının da hayatının bambaşka bir yöne evrilişini konu ediniyor.

Erhan Baytimur'un yönettiği Çat Kapı Aşk, hayatının aşkının bir gün gelip kendisini bulacağına inanan Su ile hayatı boyunca herkesten gizlemeye çalıştığı rahatsızlığına engel olamayan, bu yüzden yaşadığı sorunlardan kaçmaya çalışan Aras'ın yaşadıklarını anlatıyor.

Şevki Es ve Faruk Aksoy'un yönetmenliğini üstlendiği Özgür Dünya, babası, arkadaşları ve kendi özgürlüğü için mücadele eden Aslı'nın hikâyesini konu ediniyor. Filmin kadrosunda Murat SerezliHayal Köseoğlu ve İdris Nebi Taşkan gibi isimler yer alıyor.

Ailesinin geçmişinde yatan sırları açığa çıkarmak için İstanbul'dan köyüne bir yolculuk yapan Semih'in hikâyesini anlatan Şeytan-i İns'in yönetmen ve senaristliğini Gökhan Arı üstleniyor.

29 Mart 2019

Uğur Yücel, Binnur Kaya, Cengiz Bozkurt ve Feyyaz Yiğit'in başrolleri paylaştığı Cinayet Süsü, gizemli bir seri katil vakasını çözmeye çalışan cinayet büro ekibinin maceralarını anlatıyor. Filmin yönetmen koltuğunda Ali Atay oturuyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.