Bülent Çolak

Bülent Çolak

Doğum Tarihi

20 Eylül 1977

Yaş

43


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
02.08.2019 2.697.714 TL 169.565
05.04.2019 29.869 TL 2.192
15.03.2019 8.646 TL 828
28.09.2018 3.822.684 TL 312.207
03.08.2018 591.659 TL 50.386
17.11.2017 - -
15.09.2017 79.192 TL 6.875
18.11.2016 3.525 TL 318
04.11.2016 2.118.223 TL 197.144
09.10.2015 8.097.446 TL 718.521
05.12.2014 17.213.319 TL 1.666.330
19.09.2014 59.679 TL 5.670
25.04.2014 5.011 TL 585
08.11.2013 14.536.066 TL 1.530.071
03.05.2013 367.387 TL 43.151
01.02.2013 12.999.529 TL 1.401.665
17.12.2010 2.021.668 TL 244.044
26.11.2010 - -
05.11.2010 2.301.286 TL 253.087
07.01.2005 5.606.215 TL 898.000