Bülent Çolak

Bülent Çolak

Doğum Tarihi

20 Eylül 1977

Yaş

45


Gelecek Filmler

Dağıtımcı

TME Films

Vizyon Tarihi

6 Ocak 2023

Dağıtımcı

CJ ENM

Vizyon Tarihi

13 Ocak 2023
Aşkın Saati Komedi

Dağıtımcı

CGV Mars D.

Vizyon Tarihi

24 Şubat 2023

Dağıtımcı

CJ ENM

Vizyon Tarihi

3 Mart 2023

Dağıtımcı

TME Films

Vizyon Tarihi

21 Nisan 2023

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
04.11.2022 ₺2.743.820 49.724
02.08.2019 ₺2.697.714 169.565
05.04.2019 ₺29.869 2.192
15.03.2019 ₺8.646 828
28.09.2018 ₺3.822.684 312.207
03.08.2018 ₺591.659 50.386
17.11.2017 - -
15.09.2017 ₺79.192 6.875
18.11.2016 ₺3.525 318
04.11.2016 ₺2.118.223 197.144
09.10.2015 ₺8.097.446 718.521
05.12.2014 ₺17.213.319 1.666.330
19.09.2014 ₺59.679 5.670
25.04.2014 ₺5.011 585
08.11.2013 ₺14.536.066 1.530.071
03.05.2013 ₺367.387 43.151
01.02.2013 ₺12.999.529 1.401.665
17.12.2010 ₺2.021.668 244.044
26.11.2010 - -
05.11.2010 ₺2.301.286 253.087
07.01.2005 ₺5.606.215 898.000
06.11.1998 ₺250.331 260.471