Bülent Çolak

Bülent Çolak

Doğum Bilgisi

20 Eylül 1977

Yaş

43


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
CJ Entertainment Turkey 169.565 2.697.714
Suç Unsuru 5 Nisan 2019
Kurmaca Film 2.192 29.869
Güven 15 Mart 2019
Kurmaca Film 828 8.646
Göktaşı 28 Eylül 2018
CGV Mars D. 312.207 3.822.684
CGV Mars D. 50.386 591.659
Beginner 17 Kasım 2017
Be Production - -
Ver Kaç 15 Eylül 2017
FFD 6.875 79.192
Bir Şey Değilim 18 Kasım 2016
Orak Film 318 3.525
Chantier 197.144 2.118.223
Chantier 718.521 8.097.446
CGV Mars D. 1.666.330 17.213.319
Kanunsuzlar 19 Eylül 2014
Chantier 5.670 59.679
Mutlak Adalet 25 Nisan 2014
Özen Film 585 5.011
Hükümet Kadın 2 8 Kasım 2013
UIP Türkiye 1.530.071 14.536.066
Bir Hikayem Var 3 Mayıs 2013
Medyavizyon 43.151 367.387
Hükümet Kadın 1 Şubat 2013
UIP Türkiye 1.401.665 12.999.529
Çakallarla Dans 17 Aralık 2010
Tiglon 244.044 2.021.668
Joenjoy 26 Kasım 2010
Nada Film - -
Vay Arkadaş 5 Kasım 2010
Özen Film 253.087 2.301.286
Gönül Yarası 7 Ocak 2005
Warner Bros. Türkiye 898.000 5.606.215