Çetin Altay

Çetin Altay


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Şahane Hayaller 7 Şubat 2020
CGV Mars D. 91.777 1.646.755
Yalan Dolan 1 Mart 2019
TME Films 71.474 1.097.779
Bana Bir Soygun Yaz 2 14 Aralık 2018
TME Films 76.020 975.763
Koyver Gitsin 16 Kasım 2018
Derin Film 218.624 2.619.485
Oflu Hoca Trakya'da 13 Nisan 2018
UIP 212.285 2.480.087
Firardayız 29 Eylül 2017
Bir Film 28.618 310.272
Baş Belası 5 Mayıs 2017
CGV Mars D. 25.083 286.538
MC Film 4.736 50.444
UIP 189.367 2.185.619
CGV Mars D. 367.273 3.892.643
Ali Baba ve 7 Cüceler 13 Kasım 2015
CGV Mars D. 1.828.311 21.859.347
Beni de Götür 5 Haziran 2015
Özen Film 880 8.420
Olur İnşallah 5 Haziran 2015
Pinema 43.348 408.724
Pinema 309.632 3.165.413
Delisin! Delisin! 24 Ekim 2014
Cinefilm 78.668 756.703
Peri Masalı 28 Mart 2014
Pinema 43.790 398.766
Kral Yolu 24 Mayıs 2013
Medyavizyon 2.524 18.069
Koğuş Akademisi 17 Mayıs 2013
Pinema 75.362 642.182
Bana Bir Soygun Yaz 14 Aralık 2012
Pinema 97.380 877.837
Pinema 841.124 7.583.639
Oğlum Bak Git 19 Ekim 2012
Warner Bros. 204.682 1.806.338
Sen Kimsin? 2 Mart 2012
UIP 1.592.471 14.218.718
Pinema 1.731.519 15.473.417
CineGroup 96.075 674.482
Çakal 17 Aralık 2010
Cinefilm 59.278 487.699
Döngel Karhanesi 28 Ekim 2005
Medyavizyon 624.581 4.265.775
Warner Bros. 124.959 520.626