Çetin Altay

Çetin Altay


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
09.09.2022 ₺485.278 11.772
19.11.2021 ₺189.814 9.010
12.11.2021 ₺831.270 40.063
07.02.2020 ₺1.651.685 92.130
01.03.2019 ₺1.097.779 71.474
14.12.2018 ₺975.763 76.020
16.11.2018 ₺2.619.485 218.624
13.04.2018 ₺2.480.087 212.285
29.09.2017 ₺310.272 28.618
05.05.2017 ₺286.538 25.083
28.04.2017 ₺50.444 4.736
07.04.2017 ₺2.185.619 189.367
13.05.2016 ₺3.892.643 367.273
13.11.2015 ₺21.859.347 1.828.311
05.06.2015 ₺8.420 880
05.06.2015 ₺408.724 43.348
31.10.2014 ₺3.165.413 309.632
24.10.2014 ₺756.703 78.668
28.03.2014 ₺398.766 43.790
24.05.2013 ₺18.069 2.524
17.05.2013 ₺642.182 75.362
14.12.2012 ₺877.837 97.380
23.11.2012 ₺7.583.639 841.124
19.10.2012 ₺1.806.338 204.682
02.03.2012 ₺14.218.718 1.592.471
16.12.2011 ₺15.473.417 1.731.519
01.04.2011 ₺674.482 96.075
17.12.2010 ₺487.699 59.278
03.01.2003 ₺520.626 124.959