Çetin Altay

Çetin Altay


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
07.02.2020 1.651.685 TL 92.130
01.03.2019 1.097.779 TL 71.474
14.12.2018 975.763 TL 76.020
16.11.2018 2.619.485 TL 218.624
13.04.2018 2.480.087 TL 212.285
29.09.2017 310.272 TL 28.618
05.05.2017 286.538 TL 25.083
28.04.2017 50.444 TL 4.736
07.04.2017 2.185.619 TL 189.367
13.05.2016 3.892.643 TL 367.273
13.11.2015 21.859.347 TL 1.828.311
05.06.2015 8.420 TL 880
05.06.2015 408.724 TL 43.348
31.10.2014 3.165.413 TL 309.632
24.10.2014 756.703 TL 78.668
28.03.2014 398.766 TL 43.790
24.05.2013 18.069 TL 2.524
17.05.2013 642.182 TL 75.362
14.12.2012 877.837 TL 97.380
23.11.2012 7.583.639 TL 841.124
19.10.2012 1.806.338 TL 204.682
02.03.2012 14.218.718 TL 1.592.471
16.12.2011 15.473.417 TL 1.731.519
01.04.2011 674.482 TL 96.075
17.12.2010 487.699 TL 59.278
28.10.2005 4.265.775 TL 624.581
03.01.2003 520.626 TL 124.959