Serkan Keskin

Serkan Keskin

Doğum Tarihi

25 Kasım 1977

Yaş

43


Kişi Biyografisi

Serkan Keskin oyunculuk hayatına doğup büyüdüğü şehir olan İzmit'te başladı. 1997 yılında ünlü tiyatro yönetmeni Işıl Kasapoğlu'nun genel sanat yönetmenliğinde kurulan İzmit Şehir Tiyatrosu bünyesinde açılan tiyatro kursunda başladı. Tiyatro eğitimini ilerletmek için İstanbul'a yerleşti.

1999-2002 yılları arasında Akademi İstanbul tiyatro okulunda eğitim aldı. Serkan Keskin oyunculuk hayatı boyunca, sinemada Yavuz Turgul, Zeki Ökten, Reha Erdem, Zeki Demirkubuz ve Onur Ünlü gibi yönetmenlerin filmlerinde oynadı.

daha fazla göster

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
13.12.2019 1.976.435 TL 109.438
15.03.2019 8.646 TL 828
01.06.2018 3.258.117 TL 246.766
30.03.2018 1.998.152 TL 134.682
13.10.2017 7.911.935 TL 655.693
17.03.2017 8.732.297 TL 726.990
16.12.2016 245.914 TL 24.733
23.09.2016 79.026 TL 7.933
25.09.2015 3.122.563 TL 269.165
24.04.2015 856.075 TL 76.449
07.11.2014 558 TL 153
18.04.2014 1.478.920 TL 138.641
07.03.2014 329.784 TL 31.088
01.11.2013 - -
19.04.2013 58.579 TL 5.470
21.12.2012 637.612 TL 75.643
13.04.2012 519.592 TL 54.344
30.09.2011 29.057 TL 3.556
03.12.2010 19.720.427 TL 2.116.192
28.05.2010 13.180 TL 2.066
07.05.2010 163.000 TL 21.197
16.04.2010 130.030 TL 17.025
18.12.2009 1.288.732 TL 131.421
25.09.2009 110.259 TL 14.189
24.04.2009 319.988 TL 44.050
07.11.2008 449.983 TL 64.322
08.12.2006 152.367 TL 23.890
10.11.2006 111.855 TL 18.366
28.07.2006 14.990 TL 2.581
17.03.2006 166.351 TL 34.068
07.01.2005 5.606.215 TL 898.000
10.12.2004 478.599 TL 79.598