Serkan Keskin

Serkan Keskin

Doğum Bilgisi

25 Kasım 1977

Yaş

42


Kişi Biyografisi

Serkan Keskin oyunculuk hayatına doğup büyüdüğü şehir olan İzmit'te başladı. 1997 yılında ünlü tiyatro yönetmeni Işıl Kasapoğlu'nun genel sanat yönetmenliğinde kurulan İzmit Şehir Tiyatrosu bünyesinde açılan tiyatro kursunda başladı. Tiyatro eğitimini ilerletmek için İstanbul'a yerleşti.

1999-2002 yılları arasında Akademi İstanbul tiyatro okulunda eğitim aldı. Serkan Keskin oyunculuk hayatı boyunca, sinemada Yavuz Turgul, Zeki Ökten, Reha Erdem, Zeki Demirkubuz ve Onur Ünlü gibi yönetmenlerin filmlerinde oynadı.

daha fazla göster

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Güzelliğin Portresi 13 Aralık 2019
CJ Entertainment Turkey 109.247 1.974.853
Güven 15 Mart 2019
Kurmaca Film 828 8.646
Ahlat Ağacı 1 Haziran 2018
CGV Mars D. 246.766 3.258.117
Kelebekler 30 Mart 2018
Chantier 134.682 1.998.152
CGV Mars D. 655.693 7.911.935
Tatlım Tatlım 17 Mart 2017
CGV Mars D. 726.990 8.732.297
Tereddüt 16 Aralık 2016
Bir Film 24.668 244.794
M3 Film 7.933 79.026
Yok Artık! 25 Eylül 2015
Bir Film 269.165 3.122.563
Limonata 24 Nisan 2015
CGV Mars D. 76.449 856.075
Unutma Beni İstanbul 7 Kasım 2014
SETEM Akademi 153 558
İtirazım Var 18 Nisan 2014
M3 Film 138.641 1.478.920
Silsile 7 Mart 2014
UIP 31.088 329.784
M3 Film - -
Yabancı (2013) 19 Nisan 2013
Tiglon 5.470 58.579
F Tipi Film 21 Aralık 2012
Tiglon 75.643 637.612
Yeraltı 13 Nisan 2012
Tiglon 54.344 519.592
Eylül 30 Eylül 2011
Medyavizyon 3.556 29.057
Av Mevsimi 3 Aralık 2010
Warner Bros. 2.116.192 19.720.427
Pus 28 Mayıs 2010
Tiglon 2.066 13.180
Tiglon 21.197 163.000
Kosmos 16 Nisan 2010
Tiglon 17.025 130.030
Vavien 18 Aralık 2009
UIP 131.421 1.288.732
11'e 10 Kala 25 Eylül 2009
Özen Film 14.189 110.259
Medyavizyon 44.050 319.988
Güneşin Oğlu 7 Kasım 2008
Tiglon 64.322 449.983
Çinliler Geliyor 8 Aralık 2006
Özen Film 23.890 152.367
Şaşkın 10 Kasım 2006
Özen Film 18.366 111.855
Tramvay 28 Temmuz 2006
Bir Film 2.581 14.990
Korkuyorum Anne 17 Mart 2006
KenDa 34.068 166.351
Gönül Yarası 7 Ocak 2005
Warner Bros. 898.000 5.606.215
Kalbin Zamanı 10 Aralık 2004
Warner Bros. 79.598 478.599