Şafak Sezer

Şafak Sezer


Gelecek Filmler

Dağıtımcı

TME Films

Vizyon Tarihi

13 Kasım 2020

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Yalan Dolan 1 Mart 2019
TME Films 71.474 1.097.779
Bana Bir Soygun Yaz 2 14 Aralık 2018
TME Films 76.020 975.763
Göktaşı 28 Eylül 2018
CGV Mars D. 312.207 3.822.684
CGV Mars D. 97.059 829.844
Ketenpere 3 Kasım 2017
UIP Türkiye 299.180 3.701.837
Bir Baba Hindu 30 Eylül 2016
CGV Mars D. 769.260 8.350.355
Kolpaçino 3.Devre 11 Mart 2016
UIP Türkiye 1.412.639 16.490.847
G.D.O. KaraKedi 25 Ocak 2013
Pinema 403.000 3.874.224
Kolpaçino: Bomba 11 Mart 2011
Warner Bros. Türkiye 736.320 6.559.712
Özen Film 802.547 6.845.747
Kolpaçino 29 Ekim 2009
Özen Film 457.687 3.653.362
Medyavizyon 516.018 3.760.707
UIP Türkiye 964.104 6.803.574
Kutsal Damacana 20 Aralık 2007
Özen Film 627.855 4.514.747
Özen Film 1.239.902 8.601.108
Özen Film 2.068.165 12.952.669
Özen Film 782.604 4.921.376
Özen Film 2.587.824 15.377.292
G.O.R.A. 12 Kasım 2004
Warner Bros. Türkiye 4.001.711 25.398.617
Özen Film 1.581.457 8.777.203
Oyunbozan 27 Ekim 2000
Özen Film 91.597 188.356