Murat Serezli

Murat Serezli


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Özgür Dünya 22 Mart 2019
CJ Entertainment Turkey 19.317 298.749
İki İyi Çocuk 24 Ağustos 2018
CGV Mars D. 18.750 209.319
Dağ 2 4 Kasım 2016
CGV Mars D. 3.600.000 40.694.699
Deliormanlı 1 Nisan 2016
CGV Mars D. 149.010 1.606.781
Ertuğrul 1890 25 Aralık 2015
CGV Mars D. 451.794 4.654.181
Pişt 29 Mayıs 2015
CGV Mars D. 116.017 917.694
Aşk Olsun 10 Nisan 2015
CGV Mars D. 133.428 1.455.934
Seni Seviyorum Adamım 21 Kasım 2014
TME Films 146.882 1.474.238
Senin Hikayen 27 Aralık 2013
Warner Bros. 118.500 1.257.444
SüperTürk 16 Mart 2012
Medyavizyon 80.451 626.013
Eyyvah Eyvah 2 7 Ocak 2011
UIP 3.947.988 36.678.019
Av Mevsimi 3 Aralık 2010
Warner Bros. 2.116.192 19.720.427
Herkes mi Aldatır? 2 Nisan 2010
UIP 63.339 574.948
Gelecekten Bir Gün 15 Ocak 2010
Medyavizyon 58.594 462.005
Kirpi 30 Ocak 2009
Medyavizyon 77.717 648.512
Devrim Arabaları 24 Ekim 2008
Pinema 187.173 1.651.309