Erkan Kolçak Köstendil

Erkan Kolçak Köstendil


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Türk İşi Dondurma 15 Mart 2019
CGV Mars D. 571.758 7.845.651
Sibel 22 Şubat 2019
Başka Sinema 33.725 410.163
Put Şeylere 23 Kasım 2018
Bir Film 7.060 93.616
Müslüm 26 Ekim 2018
CGV Mars D. 6.480.563 84.601.438
Babam 6 Ekim 2017
UIP Türkiye 171.446 2.041.702
CGV Mars D. 18.158 206.469
Yok Artık! 25 Eylül 2015
Bir Film 269.165 3.122.563
Kara Bela 18 Eylül 2015
CGV Mars D. 892.643 10.132.789