Aralık ayında vizyona girecek yerli filmler

6.428 Gösterim
30 Kasım 2018 11:30
Aralık ayında vizyona girecek yerli filmler

Vizyona girdiği günden beri fırtınalar estiren Müslüm'ün 2018 yılında 5 milyon seyirciyi geçen ilk yapım olduğu Kasım ayını geride bırakırken yılın sonu ayı olan Aralık ayında 13 yeni yerli film seyirciyle buluşuyor.


07 Aralık 2018

Yönetmenliğini Yücel Yolcu'nun üstlendiği Kafalar Karışık, aşık olduğu Buse ile evlenebilmenin yollarını arayan Atakan ile ona yardımcı olan arkadaşları Fatih ve Bilal'in hikâyelerini konu ediniyor. Sosyal medyada popüler olan Atakan ÖzyurtBilal Hancı ve Fatih Yasin'den oluşan, Youtube'da yaklaşık 4,5 milyon takipçisi bulunan Kafalar ekibinin başrolünde yer aldığı filmin kadrosunda Metin Akpınar, Güven Kıraç ve Erkan Can gibi isimler bulunuyor.

Ahmet Boyacıoğlu'nun yazıp yönettiği Paranın Kokusu, taksi şoförlüğü yapan Mehmet ile arkadaşlarının bir taksi müşterisine yaptıkları şantajla ellerine yüklü miktar para geçmesi sonucu yaşananları konu edinirken filmin başrollerini Murat Kılıç ve Şevval Sam paylaşıyor.

Ramin Matin'in yazıp yönettiği ve prömiyeri 31. Tokyo Uluslararası Film Festivali'nde gerçekleşen Son Çıkış, 9-6 ofis hayatından sıkılan Tahsin'in bir gün canına tak edip İstanbul'dan kaçma hayaline gerçekleştirme çabasını anlatıyor.

Ahmet Katıksız'ın yönettiği Şampiyon, Türkiye atçılığının en önemli figürlerinden biri olan jokey Halis Karataş ile ünlü jokeyin çıkış yaptığı yarış atı olan ve bir dönem at yarışına ilgi duymayan insanların bile adını bildiği Bold Pilot'ın hikâyesini anlatıyor. Ekin Koç, Farah Zeynep Abdullah ve Fikret Kuşkan gibi isimler filmin başrolünde yer alıyor.

Onur Aldoğan'ın yönettiği Şeytan Geçidi Enhara, birbirinden habersiz bir şekilde 8 farklı odada uyanan bir grup insanın hayatta kalma mücadelesini konu ediniyor.

14 Aralık 2018

2006 yapımı Araf'ın devamı niteliğindeki filmin yönetmen koltuğunda, ilk filmde olduğu gibi Biray Dalkıran oturuyor.

Kubilay Aka ve Afra Saraçoğlu'nun başrollerini paylaştığı Aşk Bu mu?, hayatı boyunca mücadele etmek durumunda kalan Umut ile belli sıkıntılardan uzak bir hayatı olan Gülüm'ün hikâyesini anlatırken filmin yönetmenliğini Ömer Uğur üstleniyor.

Murat Toktamışoğlu'nun yönetmenliğini üstlendiği Bana Bir Soygun Yaz 2'de, yeni bir soygun için bir araya gelen ekipte bu kez seyirci karşısına Şafak Sezer, Çetin Altay ve Umut Oğuz gibi isimler çıkıyor.

21 Aralık 2018

Çağlar Ertuğrul ve Meriç Aral'ın başrollerini paylaştığı Yanımda Kal, tüm hayatını işine adamış Emir ile tesadüfi bir şekilde tanıştığı Zeynep'in hikâyesini anlatırken filmin yönetmen koltuğunda Mustafa Uğur Yağcıoğlu oturuyor.

Battal Karslıoğlu'nun yazıp yönettiği Zerk, hiçbir bağlantısı olmamasına rağmen geçmişte yaşanmış trajik bir olayı sürekli olarak kabuslarında gören bir adamın bu vakayı araştırmasını konu ediniyor.

28 Aralık 2018

Dağ serisinin yönetmenliğini üstlenen Alper Çağlar'ın senaryosunu yazıp yapımcılığını üstlendiği, aynı isimli mini diziden sinema filmine uyarlanan Börü'nün kadrosunda Ahu Türkpençe, Serkan Çayoğlu, Emir Benderlioğlu, Murat Arkın, Zafer Algöz gibi isimler yer alıyor.

Talip Karamahmutoğlu'nun yönetmenliğini üstlendiği Müsaadenizle Büyükler, sokağa terk edilmiş köpeklerle ilgilenirken yetişkinlerle mücadele etmek zorunda kalan bir grup iyiliksever çocuğun hikâyesini anlatıyor.

Şevki Es'in yönetmenliğini üstlendiği Özgür Dünya, babası, arkadaşları ve kendi özgürlüğü için mücadele eden Aslı'nın hikâyesini konu ediniyor. Filmin kadrosunda Murat Serezli, Hayal Köseoğlu ve İdris Nebi Taşkan gibi isimler yer alıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.