Ahu Türkpençe

Ahu Türkpençe

Doğum Tarihi

2 Ocak 1977

Yaş

45


Kişi Biyografisi

Tiyatroya karşı büyük bir ilgi duyan, fakat on sekiz yaşına kadar tiyatro ile hiç uğraşmayıp, çok yakın bir arkadaşının yardımı ile Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nin elemelerine girdi.

MSM'ye girdikten sonra üniversite eğitimini dondurdu. MSM'ye girdiği ilk sene dışarıda çalışılmasına izin verilmiyordu. Diğer senelerde "Yedi Numara" ve "Azad" gibi televizyon dizilerinde oynadı. Bir İstanbul Masalı adlı diziyle herkes tarafından tanınan birisi haline geldi. "Neredesin Firuze" ile sinema dünyasıyla tanıştı.

daha fazla göster

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
04.11.2016 ₺40.694.699 3.600.000
25.03.2011 ₺4.558.350 485.580
16.04.2010 ₺62.155 8.376
10.10.2008 ₺202.834 28.269
14.12.2007 ₺104.720 17.161
06.01.2006 ₺6.517.326 997.238
20.02.2004 ₺6.319.537 1.064.162