Ahu Türkpençe

Ahu Türkpençe

Doğum Tarihi

2 Ocak 1977

Yaş

44


Kişi Biyografisi

Tiyatroya karşı büyük bir ilgi duyan, fakat on sekiz yaşına kadar tiyatro ile hiç uğraşmayıp, çok yakın bir arkadaşının yardımı ile Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nin elemelerine girdi.

MSM'ye girdikten sonra üniversite eğitimini dondurdu. MSM'ye girdiği ilk sene dışarıda çalışılmasına izin verilmiyordu. Diğer senelerde "Yedi Numara" ve "Azad" gibi televizyon dizilerinde oynadı. Bir İstanbul Masalı adlı diziyle herkes tarafından tanınan birisi haline geldi. "Neredesin Firuze" ile sinema dünyasıyla tanıştı.

daha fazla göster

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
04.11.2016 40.694.699 TL 3.600.000
25.03.2011 4.558.350 TL 485.580
16.04.2010 62.155 TL 8.376
10.10.2008 202.834 TL 28.269
14.12.2007 104.720 TL 17.161
06.01.2006 6.517.326 TL 997.238
20.02.2004 6.319.537 TL 1.064.162

Diğer Filmleri