Murat Kılıç

Murat Kılıç

Doğum Bilgisi

7 Eylül 1971

Yaş

48


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Paranın Kokusu 7 Aralık 2018
Bir Film 458 5.350
Yol Kenarı 25 Mayıs 2018
Kurmaca Film 6.322 49.830
Anons 29 Aralık 2017
Bir Film 15.759 155.225
Albüm 4 Kasım 2016
M3 Film 8.892 70.298
Dolanma 4 Aralık 2015
MC Film 642 4.091
Bir Zamanlar Anadolu'da 23 Eylül 2011
Tiglon 161.181 1.599.541
Bornova Bornova 13 Kasım 2009
Tiglon 15.914 125.867
Made in Europe 20 Haziran 2008
Özen Film 3.976 24.220
Özen Film 1.087.570 7.604.959