Fikret Kuşkan

Fikret Kuşkan

Doğum Bilgisi

22 Nisan 1965

Yaş

55


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Mucize 2 Aşk 6 Aralık 2019
CGV Mars D. 1.897.900 32.853.097
Bizim İçin Şampiyon 7 Aralık 2018
CJ Entertainment Turkey 2.568.572 34.151.594
Direniş Karatay 9 Mart 2018
CGV Mars D. 203.383 2.102.366
Erkekler 20 Aralık 2013
Tiglon 151.597 1.420.003
Sen Ne Dilersen 2 Aralık 2005
35 Milim 15.788 109.081
Babam ve Oğlum 18 Kasım 2005
Özen Film 3.839.883 25.470.085
Anlat İstanbul 11 Mart 2005
Warner Bros. 192.940 1.216.246
Warner Bros. 80.122 462.344
UIP 205.624 1.012.972
Şellale 16 Kasım 2001
Warner Bros. 230.404 642.710
Yaz Yağmuru 18 Kasım 1994
TRT - -
C Blok 26 Ağustos 1994
Mavi Film - -
Dönersen Islık Çal 12 Şubat 1993
Uğur Film - -
İki Başlı Dev 7 Aralık 1990
EKS Dağıtım - -