Fikret Kuşkan

Fikret Kuşkan

Doğum Tarihi

22 Nisan 1965

Yaş

55


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
06.12.2019 32.878.702 TL 1.900.129
07.12.2018 34.229.850 TL 2.578.074
09.03.2018 2.102.366 TL 203.383
20.12.2013 1.420.003 TL 151.597
02.12.2005 109.081 TL 15.788
18.11.2005 25.470.085 TL 3.839.883
11.03.2005 1.216.246 TL 192.940
19.03.2004 462.344 TL 80.122
18.04.2003 1.012.972 TL 205.624
15.11.2002 - -
16.11.2001 642.710 TL 230.404
06.03.1998 - -
18.11.1994 - -
26.08.1994 - -
12.02.1993 - -
07.12.1990 - -