Fikret Kuşkan

Fikret Kuşkan

Doğum Tarihi

22 Nisan 1965

Yaş

57


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
24.09.2021 ₺6.869.428 686.216
06.12.2019 ₺32.890.719 1.900.799
07.12.2018 ₺34.229.850 2.578.074
09.03.2018 ₺2.102.366 203.383
20.12.2013 ₺1.420.003 151.597
02.12.2005 ₺109.081 15.788
18.11.2005 ₺25.470.085 3.839.883
11.03.2005 ₺1.216.246 192.940
19.03.2004 ₺462.344 80.122
18.04.2003 ₺1.012.972 205.624
15.11.2002 - -
16.11.2001 ₺642.710 230.404
06.03.1998 - -
18.11.1994 - -
26.08.1994 - -
12.02.1993 - -
07.12.1990 - -