Metin Akpınar

Metin Akpınar


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Kafalar Karışık 7 Aralık 2018
TME Films 864.706 10.453.057
KenDa 379.744 2.824.915
Eve Giden Yol 1914 22 Aralık 2006
Özen Film 345.817 2.404.632
UIP Türkiye 180.320 1.154.498
Döngel Karhanesi 28 Ekim 2005
Medyavizyon 624.581 4.265.775
Eğreti Gelin 18 Şubat 2005
Özen Film 638.444 3.812.758
Rus Gelin 7 Şubat 2003
Warner Bros. Türkiye 657.546 2.969.658
Abuzer Kadayıf 29 Eylül 2000
Warner Bros. Türkiye 864.312 1.930.637
Güle Güle 4 Şubat 2000
Warner Bros. Türkiye 1.275.967 2.303.156
Propaganda 5 Mart 1999
Warner Bros. Türkiye 1.238.878 1.380.114