Emir Benderlioğlu

Emir Benderlioğlu

Doğum Bilgisi

28 Ekim 1979

Yaş

40


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Şuursuz Aşk 27 Aralık 2019
CGV Mars D. 76.251 1.374.752
Aman Reis Duymasın 13 Aralık 2019
TME Films 404.996 6.856.248
Börü 28 Aralık 2018
CGV Mars D. 575.959 7.662.423
Dağ 2 4 Kasım 2016
CGV Mars D. 3.600.000 40.694.699
Bol Şans 19 Ağustos 2016
CGV Mars D. 12.786 128.046
Kızkaçıran 8 Nisan 2016
CGV Mars D. 18.033 187.837
Panzehir 9 Mayıs 2014
Warner Bros. Türkiye 90.448 934.079
CineGroup 96.075 674.482
Warner Bros. Türkiye 34.380 272.173
Adem'in Trenleri 2 Mart 2007
KenDa 81.475 592.613