Güven Kıraç

Güven Kıraç


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
CJ Entertainment Turkey 3.537.429 54.842.530
Kafalar Karışık 7 Aralık 2018
TME Films 864.706 10.453.057
Müslüm 26 Ekim 2018
CGV Mars D. 6.480.563 84.601.438
Beginner 17 Kasım 2017
Be Production - -
Şeytan Tüyü 18 Mart 2016
Warner Bros. Türkiye 44.165 500.730
UIP Türkiye 359.176 4.565.215
Kuzu 19 Haziran 2015
CGV Mars D. 11.838 116.619
Kavşak 1 Ekim 2010
Medyavizyon 19.102 173.569
Kirpi 30 Ocak 2009
Medyavizyon 77.717 648.512
Medyavizyon 289.800 2.465.253
Takva 1 Aralık 2006
Özen Film 349.530 2.490.837
Sınav 20 Ekim 2006
Özen Film 1.161.226 7.927.300
KenDa 649.746 4.233.546
Anlat İstanbul 11 Mart 2005
Warner Bros. Türkiye 192.940 1.216.246
Gönül Yarası 7 Ocak 2005
Warner Bros. Türkiye 898.000 5.606.215
Duvara Karşı 12 Mart 2004
Bir Film Warner Bros. Türkiye 296.186 1.841.166
Duruşma 31 Aralık 1999
Warner Bros. Türkiye 295.732 515.197
Warner Bros. Türkiye 357.467 617.843
Laleli de Bir Azize 12 Mart 1999
Özen Film 2.903 2.120
Masumiyet 24 Ekim 1997
Özen Film 49.410 26.189