Fargo'nun 5. sezonunda başrollerde yer alacak isimler belli oldu

1.617 Gösterim
7 Haziran 2022 18:33
Fargo'nun 5. sezonunda başrollerde yer alacak isimler belli oldu

Jon Hamm, Juno Temple ve Jennifer Jason Leigh, Fargo'nun 5. sezonunda başrolleri üstlenmek üzere kadroya katıldı. Üç oyuncunun Roy, Dot ve Lorraine adlı karakterlere hayat vereceği sezonun hikâyesi 2019 yılında geçecek.


2014-2020 yılları arasında yayınlanan ilk dört sezonuyla 6 kez Emmy ödülü kazanan FX dizisi Fargo'nun 5. sezonunda başrollerde yer almak üzere kadroya katılan isimler belli oldu. Hikâyesi 2019 yılında geçecek olan yeni sezonda dizinin başrollerinde Jon Hamm, Juno Temple ve Jennifer Jason Leigh yer alacak. Detayları tam olarak açıklanmayan ana karakterlerden Roy'a Mad Men'deki performansıyla 2015'te Emmy ödülü kazanan ve son olarak Top Gun: Maverick'te rol alan Jon Hamm, Dot'a Ted Lasso'daki performansıyla geçtiğimiz yıl Emmy'ye aday olan ve hâlihazırda The Offer'da rol alan Juno Temple, Lorraine'e ise The Hateful Eight'teki rolüyle 2016'da Oscar'a aday olan Jennifer Jason Leigh hayat verecek.

 

Her sezon farklı bir suç hikâyesini konu alan dizinin kadrosunda ilk sezonda Billy Bob Thornton, Allison Tolman, Colin Hanks, Martin Freeman ikinci sezonda Kirsten Dunst, Patrick Wilson, Jesse Plemons, Jean Smart, Ted Danson üçüncü sezonda Ewan McGregor, Carrie Coon, Mary Elizabeth Winstead, Goran Bogdan, David Thewlis dördüncü sezonda ise Chris Rock, Jessie Buckley, Jason Schwartzman, Ben Whishaw, Jack Huston, Salvatore Esposito gibi isimler yer almıştı.

Kaynak: THR

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.