Juno Temple

Juno Temple

Doğum Tarihi

21 Temmuz 1989

Yaş

31


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
18.10.2019 4.953.500 TL 248.989
22.12.2017 297.065 TL 19.893
19.06.2015 108.130 TL 9.530
15.05.2015 74.587 TL 5.155
22.08.2014 995.880 TL 79.724
30.05.2014 4.750.009 TL 427.244
09.11.2012 51.237 TL 3.949
27.07.2012 8.429.943 TL 799.586
25.05.2012 86.080 TL 9.499
14.10.2011 1.292.013 TL 122.777
17.06.2011 95.121 TL 10.752
23.05.2008 706.622 TL 80.018
26.10.2007 754.442 TL 81.851
02.03.2007 254.155 TL 27.629