Juno Temple

Juno Temple


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
UIP Türkiye 248.989 4.953.500
Dönme Dolap 22 Aralık 2017
Bir Film 19.893 297.065
Boynuzlar 19 Haziran 2015
CGV Mars D. 9.530 108.130
TME Films 5.155 74.587
Pinema 79.724 995.880
Malefiz 30 Mayıs 2014
UIP Türkiye 427.244 4.750.009
Katil Joe 9 Kasım 2012
PinemArt 3.949 51.237
Warner Bros. Türkiye 799.586 8.429.943
Edepsiz Kız 25 Mayıs 2012
Tiglon 9.499 86.080
Üç Silahşörler 14 Ekim 2011
Tiglon 122.777 1.292.013
Kayıp Hazine 17 Haziran 2011
Tiglon 10.752 95.121
Boleyn Kızı 23 Mayıs 2008
Bir Film 80.018 706.622
Kefaret 26 Ekim 2007
UIP Türkiye 81.851 754.442
Skandal 2 Mart 2007
Özen Film 27.629 254.155