Mary Elizabeth Winstead

Mary Elizabeth Winstead

Doğum Tarihi

28 Kasım 1984

Yaş

36


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
07.02.2020 6.116.083 TL 319.721
11.10.2019 2.016.616 TL 104.855
10.02.2017 14.887 TL 1.090
01.04.2016 506.481 TL 38.105
31.05.2013 13.951 TL 1.435
15.02.2013 2.384.784 TL 226.525
17.08.2012 2.526.962 TL 245.834
14.10.2011 395.335 TL 41.640
20.07.2007 152.030 TL 15.846
28.06.2007 1.785.595 TL 229.133
15.06.2007 500.811 TL 58.937
28.04.2006 955.822 TL 141.483
09.09.2005 209.860 TL 29.329
18.03.2005 2.526.641 TL 407.889