Billy Bob Thornton

Billy Bob Thornton


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Ölü Adam 12 Temmuz 2019
Filmartı 8.529 105.287
Entourage 3 Temmuz 2015
Warner Bros. Türkiye 39.405 535.275
Yargıç 17 Ekim 2014
Warner Bros. Türkiye 52.905 729.659
Aşk Her Yerde 23 Ocak 2004
UIP Türkiye 270.024 1.844.800
Dayanılmaz Zulüm 5 Aralık 2003
UIP Türkiye 217.057 1.469.866
Çarpık İlişkiler 13 Aralık 2002
UIP Türkiye 46.159 233.130
Babalar Takımı 16 Ağustos 2002
UIP Türkiye 9.140 41.566
Kesişen Yollar 19 Nisan 2002
Warner Bros. Türkiye 159.239 657.506
Haydut 14 Aralık 2001
A&P Filmcilik 187.246 678.658
3. Göz 10 Ağustos 2001
Özen Film 209.672 567.287
Basit Bir Plan 10 Eylül 1999
Warner Bros. Türkiye 20.144 37.651
Kirli Yarış 25 Eylül 1998
Warner Bros. Türkiye 40.875 50.188
Armageddon 28 Ağustos 1998
UIP Türkiye 647.387 622.729
Kaybedenler 13 Şubat 1998
Warner Bros. Türkiye 85.444 55.028
Bıçak Sırtı 27 Haziran 1997
Warner Bros. Türkiye - -
Ahlaksız Teklif 18 Haziran 1993
UIP Türkiye - -