Kirsten Dunst

Kirsten Dunst

Doğum Bilgisi

30 Nisan 1982

Yaş

38


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Gizli Sayılar 24 Şubat 2017
TME Films 37.494 575.470
Midnight Special 1 Temmuz 2016
Chantier 8.265 112.845
Pinema 18.743 244.312
Yolda 22 Mart 2013
M3 Film 6.063 59.765
Bekarlığa Veda 21 Aralık 2012
Medyavizyon 13.577 166.537
Melankoli 13 Ocak 2012
M3 Film 16.573 167.577
Dost Kazığı 23 Nisan 2009
Özen Film 12.335 106.454
Örümcek-Adam 3 4 Mayıs 2007
Warner Bros. Türkiye 737.889 5.671.787
Sil Baştan 26 Mayıs 2006
Bir Film 92.249 620.051
Elizabethtown 4 Kasım 2005
UIP Türkiye 94.533 782.988
Örümcek-Adam 2 2 Temmuz 2004
Warner Bros. Türkiye 752.585 4.408.698
Mona Lisa Gülüşü 27 Şubat 2004
Warner Bros. Türkiye 182.050 1.176.978
Örümcek-Adam 14 Haziran 2002
Warner Bros. Türkiye 630.290 2.286.699
Çılgın/Güzel 28 Eylül 2001
UIP Türkiye 54.118 166.826
Herkes Onu İster 25 Mayıs 2001
UIP Türkiye 37.043 94.476
Gençlik Ateşi 24 Kasım 2000
A&P Filmcilik 28.087 36.342
Başkanın Adamları 13 Mart 1998
Umut Sanat 96.926 68.704
Jumanji 22 Mart 1996
Warner Bros. Türkiye - -
Küçük Kadınlar 7 Temmuz 1995
Warner Bros. Türkiye - -
Vampirle Görüşme 20 Ocak 1995
Warner Bros. Türkiye - -