Kirsten Dunst

Kirsten Dunst

Doğum Tarihi

30 Nisan 1982

Yaş

39


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
24.02.2017 ₺575.470 37.494
01.07.2016 ₺112.845 8.265
16.05.2014 ₺244.312 18.743
22.03.2013 ₺59.765 6.063
21.12.2012 ₺166.537 13.577
13.01.2012 ₺167.577 16.573
23.04.2009 ₺106.454 12.335
04.05.2007 ₺5.671.787 737.889
26.05.2006 ₺620.051 92.249
04.11.2005 ₺782.988 94.533
02.07.2004 ₺4.408.698 752.585
27.02.2004 ₺1.176.978 182.050
14.06.2002 ₺2.286.699 630.290
28.09.2001 ₺166.826 54.118
25.05.2001 ₺94.476 37.043
24.11.2000 ₺36.342 28.087
13.03.1998 ₺68.704 96.926
22.03.1996 - -
07.07.1995 - -
20.01.1995 - -