Kirsten Dunst

Kirsten Dunst

Doğum Tarihi

30 Nisan 1982

Yaş

39


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
24.02.2017 575.470 TL 37.494
01.07.2016 112.845 TL 8.265
16.05.2014 244.312 TL 18.743
22.03.2013 59.765 TL 6.063
21.12.2012 166.537 TL 13.577
13.01.2012 167.577 TL 16.573
23.04.2009 106.454 TL 12.335
04.05.2007 5.671.787 TL 737.889
26.05.2006 620.051 TL 92.249
04.11.2005 782.988 TL 94.533
02.07.2004 4.408.698 TL 752.585
27.02.2004 1.176.978 TL 182.050
14.06.2002 2.286.699 TL 630.290
28.09.2001 166.826 TL 54.118
25.05.2001 94.476 TL 37.043
24.11.2000 36.342 TL 28.087
13.03.1998 68.704 TL 96.926
22.03.1996 - -
07.07.1995 - -
20.01.1995 - -