David Thewlis

David Thewlis

Doğum Tarihi

20 Mart 1963

Yaş

59


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
02.06.2017 ₺6.181.169 472.966
10.06.2016 ₺2.073.026 178.115
09.10.2015 ₺294.798 21.088
27.02.2015 ₺1.221.913 89.324
25.04.2014 ₺55.636 5.836
02.08.2013 ₺1.371.212 131.531
03.02.2012 ₺534.850 46.964
13.07.2011 ₺7.925.707 798.414
15.04.2011 ₺178.719 17.042
17.11.2010 ₺7.557.967 798.432
15.07.2009 ₺5.052.407 640.098
10.08.2007 ₺5.148.927 687.224
31.03.2006 ₺2.090.646 291.036
24.02.2006 ₺1.101.701 145.473
06.05.2005 ₺4.170.475 653.055
04.06.2004 ₺3.511.889 625.043
09.01.2004 ₺507.732 78.311
19.05.2000 ₺69.720 34.440
03.04.1998 ₺154.480 197.917
20.12.1996 - -
20.12.1996 - -
02.08.1996 - -
03.03.1995 - -