David Thewlis

David Thewlis


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Wonder Woman 2 Haziran 2017
Warner Bros. 472.966 6.181.169
Korku Seansı 2 10 Haziran 2016
Warner Bros. 178.115 2.073.026
Korku Terapisi 9 Ekim 2015
Pinema 21.088 294.798
Her Şeyin Teorisi 27 Şubat 2015
UIP 89.324 1.221.913
Sıfır Teorisi 25 Nisan 2014
M3 Film 5.836 55.636
Red 2 2 Ağustos 2013
Tiglon 131.531 1.371.212
Savaş Atı 3 Şubat 2012
UIP 46.964 534.850
Warner Bros. 798.414 7.925.707
Londra Bulvarı 15 Nisan 2011
Pinema 17.042 178.719
Warner Bros. 798.432 7.557.967
Warner Bros. 640.098 5.052.407
Warner Bros. 687.224 5.148.927
Temel İçgüdü 2 31 Mart 2006
UNP 291.036 2.090.646
Warner Bros. 145.473 1.101.701
Cennetin Krallığı 6 Mayıs 2005
Özen Film 653.055 4.170.475
Warner Bros. 625.043 3.511.889
Zaman Ötesi 9 Ocak 2004
Warner Bros. 78.311 507.732
Teslimiyet 19 Mayıs 2000
Özen Film 34.440 69.720
Tibet'te Yedi Yıl 3 Nisan 1998
Özen Film 197.917 154.480
Dr. Moreau'nun Adası 20 Aralık 1996
UIP - -
Ejder Yürek 20 Aralık 1996
UIP - -
Restorasyon 2 Ağustos 1996
Film Pop - -
Siyah İnci 3 Mart 1995
Warner Bros. - -