Jack Huston

Jack Huston

Doğum Bilgisi

7 Aralık 1983

Yaş

36


Gelecek Filmler

Antebellum Gerilim

Dağıtımcı

Bir Film

Vizyon Tarihi

21 Ağustos 2020

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Aşkın Çekimi 19 Mayıs 2017
Bir Film 6.222 85.173
Ben-Hur 9 Eylül 2016
UIP 254.358 3.315.720
Chantier 13.739 170.323
Seninle Bir Ömür 29 Mayıs 2015
TME Films 38.647 424.638
Aşkı Bulunca 1 Mayıs 2015
Bir Film 6.656 85.407
Düzenbaz 17 Ocak 2014
Chantier 126.738 1.840.705
Sen Gitmeden Önce 19 Temmuz 2013
Tiglon 6.213 57.651
Tiglon 1.041.920 8.649.021
Yabancı (2009) 10 Nisan 2009
Özen Film 27.296 215.395
Edie 20 Temmuz 2007
UNP 15.846 152.030