Ben Whishaw

Ben Whishaw

Doğum Bilgisi

14 Ekim 1980

Yaş

39


Gelecek Filmler

Ölmek İçin Zaman Yok Aksiyon, Macera

Dağıtımcı

UIP

Vizyon Tarihi

13 Kasım 2020
Uluslararası Dram, Gerilim

Dağıtımcı

Warner Bros.

Vizyon Tarihi

-

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Küçük Joe 27 Aralık 2019
Başka Sinema 7.493 124.516
UIP 45.766 723.330
Kral İçin Hologram 22 Nisan 2016
Chantier 28.058 397.832
Danimarkalı Kız 12 Şubat 2016
UIP 29.811 504.816
Diren: Zamanı Geldi 15 Ocak 2016
Bir Film 15.737 189.323
Denizin Ortasında 1 Ocak 2016
Warner Bros. 45.778 681.409
The Lobster 25 Aralık 2015
PinemArt 19.958 338.506
Spectre 6 Kasım 2015
Warner Bros. 614.444 8.231.360
Sevgilinin Ardından 27 Haziran 2014
M3 Film 733 8.642
Sıfır Teorisi 25 Nisan 2014
M3 Film 5.836 55.636
Skyfall 2 Kasım 2012
Warner Bros. 635.649 7.048.125
Bulut Atlası 26 Ekim 2012
Chantier 267.181 3.224.182
Parlak Yıldız 30 Nisan 2010
Tiglon 12.446 93.134
Özen Film 151.693 1.217.606
Bir Dilim Suç 29 Temmuz 2005
Barbar Film 9.847 79.688
Dayanılmaz Aşk 22 Nisan 2005
Bir Film 6.936 43.771