Ben Whishaw

Ben Whishaw

Doğum Tarihi

14 Ekim 1980

Yaş

40


Gelecek Filmler

Ölmek İçin Zaman Yok Aksiyon, Macera

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

1 Ekim 2021

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
25.09.2020 46.244 TL 1.780
27.12.2019 125.704 TL 7.612
28.12.2018 723.330 TL 45.766
22.04.2016 397.832 TL 28.058
12.02.2016 504.816 TL 29.811
15.01.2016 189.323 TL 15.737
01.01.2016 681.409 TL 45.778
25.12.2015 338.506 TL 19.958
06.11.2015 8.231.360 TL 614.444
27.06.2014 8.642 TL 733
25.04.2014 55.636 TL 5.836
02.11.2012 7.048.125 TL 635.649
26.10.2012 3.224.182 TL 267.181
30.04.2010 93.134 TL 12.446
16.02.2007 1.217.606 TL 151.693
29.07.2005 79.688 TL 9.847
22.04.2005 43.771 TL 6.936