Jesse Plemons

Jesse Plemons

Doğum Tarihi

2 Nisan 1988

Yaş

32


Gelecek Filmler

Jungle Cruise 3 Boyutlu, Aile, Fantastik, Macera

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

30 Temmuz 2021
Açgözlü Gizem, Korku

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

29 Ekim 2021

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
04.05.2018 850.331 TL 59.797
13.04.2018 120.069 TL 9.049
12.01.2018 1.185.780 TL 68.780
08.09.2017 2.783.474 TL 205.009
25.12.2015 29.613 TL 3.080
27.11.2015 2.605.258 TL 189.719
16.10.2015 682.212 TL 46.199
09.11.2012 208.119 TL 16.472
20.04.2012 2.621.980 TL 284.176