Jennifer Jason Leigh

Jennifer Jason Leigh

Doğum Tarihi

5 Şubat 1962

Yaş

59


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
20.10.2017 130.707 TL 11.647
08.01.2016 2.007.890 TL 139.344
18.07.2008 54.656 TL 6.926
04.03.2005 28.338 TL 3.415
27.08.2004 19.092 TL 2.984
28.05.2004 118.244 TL 16.512
08.11.2002 1.275.642 TL 278.678
24.12.1999 83.233 TL 42.249
28.08.1998 11.230 TL 11.338
05.06.1998 25.201 TL 29.435
25.10.1996 - -
13.10.1995 - -
18.11.1994 - -
11.03.1994 - -
06.11.1992 - -
02.10.1992 - -
08.11.1991 - -
16.11.1990 - -