beIN Connect’te mart ayında yayınlanacak dizi ve filmler

3.646 Gösterim
8 Mart 2021 12:00
beIN Connect’te mart ayında yayınlanacak dizi ve filmler

Türkiye’de Digiturk ortaklığı ile yayın vermekte olan beIN Connect'in mart ayı içeriklerini sizler için derledik. Mart ayında yayınlanacak içerikler şöyle:


Diziler

Brooklyn Nine Nine

Sitcom komedilerinin arasında bugünlerde en çok rağbet gören yapımlardan biri olan Brooklyn Nine Nine, 99. Bölge Karakolu olarak adlandırılan kurgusal bir karakolda polislerin ve dedektiflerin başlarından geçenleri konu alan bir Amerikan yapımı polisiye komedisi. Altın Küre ödüllü dizinin tüm sezonları beIN Connect üzerinde yayınlanmakta. 

 

6. ve 7. Sezon yayın tarihi: Mart ayının son haftası

 

 

Superstore

Cloud 9 adlı bir süper markette müşterilerle cebelleşirken bir yandan da çalışanların karşılaştıkları zorluklarla mücadelelerini konu alan Superstore’un 6.sezonu 30 Mart'ta beIN Connect izleyicisiyle buluşuyor. Kadrosunda America Ferrera, Ben Feldman, Lauren Ash, Mark McKinney gibi isimlerin yer aldığı dizinin hem yaratıcısı olan hem de senaryoyu kaleme alan isim Justin Spitzer.

 

6. Sezon yayın tarihi: 30 Mart

 

 

Filmler

An Officer and a Spy

Kadrosunda Louis Garrel ve Jean Dujardin gibi isimlerin yer aldığı An Officer and a Spy, Fransız bir kaptan olan ve Almanya’ya bilgi sattığı gerekçesiyle suçsuz yere ömür boyu hapis cezasına çarptırılan Alfred Dreyfus olayını anlatan bir tarihi drama filmi. Filmin yönetmen koltuğunda, Piyanist ve Rosemary’nin Bebeği gibi filmlerle tanınan Roman Polanski oturuyor. 

 

Yayın tarihi: 1 Mart

 

 

My Life as a Zucchuni

9 yaşındaki bir çocuğun yetimhanede her şeye rağmen hayata tutunma çabasını konu alan Kabakçının Hayatı, 2017 yılında hem Oscar hem de Altın Küre ödüllerinde En İyi Animasyon Filmi dalında aday gösterildi. 

 

Yayın tarihi: 5 Mart

 

 

The Night Clerk

Çalıştığı otelde işlenen bir suç nedeniyle baş şüpheline haline gelen birinin başından geçenleri anlatan The Night Clerk'in kadrosunda; Oscar ödüllü aktris Helen Hunt, Ready Player One filminin başrol oyuncusu Tye Sheridan ve Ana de Armas gibi oyuncular yer alıyor.

 

Yayın tarihi: 7 Mart

 

 

The Killing of a Sacred Deer

Tanınmış bir cerrah olan Steven Murphy’nin eşi Anna ve iki çocuğuyla mutlu bir hayat sürüyorken, babasını kaybeden bir genç olan Martin’i hayatına almasıyla hayatında yaşanan değişikleri konu alan ve 2017 Cannes Film Festivalinde En İyi Senaryo Ödülü’nü kazanan Yorgos Lanthimos imzalı The Killing of a Sacred Deer'ın kadrosunda; Oscar, ve Altın Küre ödüllü aktris Nicole Kidman, Colin Farrell ve filmdeki tekinsiz performansıyla övgülere mazhar olan Barry Keoghan yer alıyor.

 

Yayın tarihi: 9 Mart

 

 

The Water Diviner

Yılmaz Erdoğan, Cem Yılmaz ve Russell Crowe gibi usta oyuncuların başrolünü paylaştığı Son Umut, 1. Dünya Savaşı sırasında çocuklarını kaybeden bir Avustralyalı babanın Gelibolu’ya gelip Anadolu'da çocuklarını aramasını konu alıyor. Filmin yönetmen koltuğunda aynı zaman filmin başrol oyuncularından olan Russell Crowe oturuyor.

 

Yayın tarihi: 13 Mart

 

 

Cingöz Recai: Bir Efsanenin Dönüşü

1899-1961 yıllarında yaşamış yazar Peyami Safa’nın aynı isimli romanından esinlenen ve daha önce 1969 yılında da filmi çekilen Cingöz Recai’nin yönetmen koltuğunda Onur Ünlü oturuyorken, oyuncu kadrosunda; Haluk Bilginer, Meryem Uzerli, Kenan İmirzalıoğlu ve Musa Uzunlar yer alıyor. Cingöz Recai, iyiliksever bir hırsız olan Recai’nin bir teknoloji dehasının evini soymak için yaptığı planları ve bu planları gerçekleştirme maceralarını konu alıyor.

 

Yayın Tarihi: 20 Mart

 

 

The Nest

Amerikalı bir girişimci ve ailesinin İngiltere’de bir malikaneye taşınmasıyla başlarından geçen gizemli olayları konu alan psikolojik gerilim türündeki The Nest'in kadrosunda, Jude Law ve Carrie Coon yer alıyor. 

 

Yayın Tarihi: 21 Mart

 

 

Moonlight

Miami’de kötü bir semtte büyüyen siyahi bir çocuk olan John’un uyuşturucu bataklığına girmesini ve bu bataklıktan çıkmaya çalışmasını konu alan filmin kadrosunda Mahershala Ali ve Trevante Rhodes yer alıyor. Filmin yönetmen koltuğunda ise, aynı zamanda senaryosunu da kaleme alan Barry Jenkins oturuyor. Tarell Alvin Mccraney’nin kitabından uyarlanan Moonlight, En İyi Film de dahil olmak üzere 2017 yılında tam 3 Oscar ödülüne layık görüldü. 

 

Yayın tarihi: 23 Mart

 

 

Unhinged

Kara mizah işleriyle tanınan Derrick Borte’nin yönetmen koltuğunda oturduğu ve Oscar ödüllü oyuncu Russell Crowe’un kadrosunda yer aldığı Unhinged, trafikte kendisine tepki gösteren bir kadını kamyonetiyle taciz etmeye başlayan bir psikopatın hikayesini konu alıyor.

 

Yayın tarihi: 28 Mart

 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.