Tye Sheridan

Tye Sheridan

Doğum Bilgisi

11 Kasım 1996

Yaş

23


Gelecek Filmler

Voyagers Bilim-Kurgu, Gerilim

Dağıtımcı

TME Films

Vizyon Tarihi

27 Kasım 2020

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Gece Nöbeti 7 Ağustos 2020
CGV Mars D. 6.401 114.231
X-Men: Dark Phoenix 5 Haziran 2019
TME Films 344.951 6.020.328
Warner Bros. Türkiye 181.482 2.977.183
X-Men: Apocalypse 19 Mayıs 2016
TME Films 546.829 7.172.881
Joe 11 Nisan 2014
M3 Film 4.493 26.633
Hayat Ağacı 25 Kasım 2011
Tiglon 6.077 67.042