Roman Polanski

Roman Polanski


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Subay ve Casus 28 Ağustos 2020
CJ Entertainment Turkey 1.045 19.657
Acımasız Tanrı 16 Aralık 2011
Özen Film 22.230 265.722
Oliver Twist 2 Aralık 2005
UIP Türkiye 28.718 235.748
Piyanist 28 Şubat 2003
Özen Film 257.208 1.284.525
9. Kapı 29 Eylül 2000
Özen Film 195.262 416.892
Ölüm ve Bakire 19 Ocak 1996
Warner Bros. Türkiye - -
Acı Ay 25 Aralık 1992
Avşar Film - -
Çılgın 5 Temmuz 1991
Warner Bros. Türkiye - -