Jude Law

Jude Law


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
27.09.2019 52.563 TL 3.814
30.08.2019 706.152 TL 32.707
08.03.2019 19.438.225 TL 1.082.282
16.11.2018 9.394.398 TL 577.163
12.05.2017 4.206.336 TL 320.948
10.06.2016 85.407 TL 5.580
12.06.2015 2.123.603 TL 181.708
24.04.2015 176.211 TL 13.647
25.04.2014 100.633 TL 7.753
26.04.2013 332.579 TL 27.466
28.12.2012 1.617.723 TL 127.315
17.08.2012 638.236 TL 59.633
16.12.2011 7.227.400 TL 715.983
21.10.2011 1.094.365 TL 100.179
02.04.2010 357.238 TL 33.792
15.01.2010 2.828.949 TL 269.864
04.04.2008 562.205 TL 65.146
11.01.2008 284.442 TL 28.406
09.02.2007 908.787 TL 97.021
29.12.2006 2.111.897 TL 235.382
04.03.2005 1.315.576 TL 178.465
18.02.2005 1.467.692 TL 206.034
28.01.2005 1.034.280 TL 157.101
24.12.2004 71.726 TL 9.762
24.09.2004 412.868 TL 59.444
13.02.2004 1.952.197 TL 307.259
08.11.2002 1.275.642 TL 278.678
05.10.2001 1.025.176 TL 315.940
27.04.2001 468.944 TL 179.724
10.03.2000 301.975 TL 130.384
24.12.1999 83.233 TL 42.249
26.03.1999 30.935 TL 22.184