Jude Law

Jude Law


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Vox Lux 27 Eylül 2019
Başka Sinema 3.813 52.545
Bir Film 32.707 706.152
Captain Marvel 8 Mart 2019
UIP 1.081.073 19.425.825
Warner Bros. 577.163 9.394.398
Warner Bros. 320.948 4.206.336
Fırtınalı Hayatlar 10 Haziran 2016
PinemArt 5.580 85.407
Ajan 12 Haziran 2015
TME Films 181.708 2.123.603
Kara Deniz 24 Nisan 2015
Bir Film 13.647 176.211
Dom Hemingway 25 Nisan 2014
Pinema 7.753 100.633
Acı Reçete 26 Nisan 2013
Pinema 27.466 332.579
Anna Karenina 28 Aralık 2012
UIP 127.315 1.617.723
360 17 Ağustos 2012
Tiglon 59.633 638.236
Warner Bros. 715.983 7.227.400
Salgın 21 Ekim 2011
Warner Bros. 100.179 1.094.365
Dr. Parnassus 2 Nisan 2010
UIP 33.792 357.238
Sherlock Holmes 15 Ocak 2010
Warner Bros. 269.864 2.828.949
UIP 65.146 562.205
Benim Aşk Pastam 11 Ocak 2008
Pinema 28.406 284.442
Hırsız 9 Şubat 2007
UIP 97.021 908.787
Tatil 29 Aralık 2006
UIP 235.382 2.111.897
Daha Yaklaş 4 Mart 2005
Warner Bros. 178.465 1.315.576
Göklerin Hakimi 18 Şubat 2005
Warner Bros. 206.034 1.467.692
UIP 157.101 1.034.280
Tesadüfler 24 Aralık 2004
KenDa 9.762 71.726
KenDa 59.444 412.868
Soğuk Dağ 13 Şubat 2004
UIP 307.259 1.952.197
Azap Yolu 8 Kasım 2002
Özen Film 278.678 1.275.642
Yapay Zeka 5 Ekim 2001
Warner Bros. 315.940 1.025.176
Kapıdaki Düşman 27 Nisan 2001
UIP 179.724 468.944
Yetenekli Bay Ripley 10 Mart 2000
UIP 130.384 301.975
Varoluş 24 Aralık 1999
A&P Filmcilik 42.249 83.233
Yan Odadan Melodiler 26 Mart 1999
Özen Film 22.184 30.935