Jude Law

Jude Law


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
15.04.2022 ₺16.455.431 423.011
27.09.2019 ₺52.563 3.814
30.08.2019 ₺706.152 32.707
08.03.2019 ₺19.438.225 1.082.282
16.11.2018 ₺9.394.398 577.163
12.05.2017 ₺4.206.336 320.948
10.06.2016 ₺85.407 5.580
12.06.2015 ₺2.123.603 181.708
24.04.2015 ₺176.211 13.647
25.04.2014 ₺100.633 7.753
26.04.2013 ₺332.579 27.466
28.12.2012 ₺1.617.723 127.315
17.08.2012 ₺638.236 59.633
16.12.2011 ₺7.227.400 715.983
21.10.2011 ₺1.094.365 100.179
02.04.2010 ₺357.238 33.792
15.01.2010 ₺2.828.949 269.864
04.04.2008 ₺562.205 65.146
11.01.2008 ₺284.442 28.406
09.02.2007 ₺908.787 97.021
29.12.2006 ₺2.111.897 235.382
04.03.2005 ₺1.315.576 178.465
18.02.2005 ₺1.467.692 206.034
28.01.2005 ₺1.034.280 157.101
24.12.2004 ₺71.726 9.762
24.09.2004 ₺412.868 59.444
13.02.2004 ₺1.952.197 307.259
08.11.2002 ₺1.275.642 278.678
05.10.2001 ₺1.025.176 315.940
27.04.2001 ₺468.944 179.724
10.03.2000 ₺301.975 130.384
24.12.1999 ₺83.233 42.249
26.03.1999 ₺30.935 22.184