Louis Garrel

Louis Garrel

Doğum Bilgisi

14 Haziran 1983

Yaş

37


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Küçük Kadınlar 14 Şubat 2020
Warner Bros. 29.405 708.157
Sadık Bir Adam 9 Ağustos 2019
Başka Sinema 5.578 79.052
Godard ve Ben 15 Aralık 2017
Başka Sinema 8.072 82.303
İsmail'in Hayaletleri 4 Ağustos 2017
Başka Sinema 3.612 42.151
Planetarium 14 Temmuz 2017
Başka Sinema 3.720 45.570
Aşk Mektupları 9 Aralık 2016
M3 Film 3.166 41.625
Prensim 29 Temmuz 2016
M3 Film 5.567 69.880
Saint Laurent 5 Haziran 2015
M3 Film 2.266 34.671
Yakıcı Bir Yaz 18 Mayıs 2012
Tiglon 6.375 65.654
Hayali Aşklar 13 Mayıs 2011
Tiglon 1.526 14.179
Warner Bros. 72.760 465.189