Helen Hunt

Helen Hunt

Doğum Bilgisi

15 Haziran 1963

Yaş

57


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Gece Nöbeti 7 Ağustos 2020
CGV Mars D. 6.401 114.231
Aşk Seansları 22 Şubat 2013
Tiglon 10.470 121.929
Cesur Civciv 9 Aralık 2005
UIP Türkiye 283.314 1.931.362
Gizemli Kadın 25 Kasım 2005
Chantier 21.100 167.331
Warner Bros. Türkiye 178.375 463.301
Kadınlar Ne İster ? 23 Şubat 2001
Warner Bros. Türkiye 685.785 1.726.081
Yeni Hayat 23 Şubat 2001
UIP Türkiye 370.950 970.301
Dr. T ve Kadınları 16 Şubat 2001
Warner Bros. Türkiye 96.444 242.269
Benden Bu Kadar 20 Mart 1998
Warner Bros. Türkiye 557.313 412.861
Twister 25 Ekim 1996
UIP Türkiye - -